Meg tudná mondani valaki, hogy 2 lapzselatint mennyi porzselatin helyettesít? (tudásbázis kérdés)
8. g_eszter (válaszként erre: 4. - Lully)
2009. okt. 4. 14:31
engem is erdekelne a recept, ha leirnad, megkoszonnem :)
7. lully (válaszként erre: 6. - Setna)
2009. febr. 2. 15:59
Köszi, próba, cseresznye!
6. Setna
2009. febr. 2. 12:32
Sziasztok, 1 lap zselatin három gramm porral helyettesíthető (mondjuk nekem volt már szerencsém olyan lapzselatinhoz is, ami kötött, mint a nagyi... szóval azétr néha változó)
5. Borsa
2009. febr. 2. 11:52
Szia Lully, jól hangzik ez a Kinder Paradiso - megadnád a receptet?
4. lully (válaszként erre: 2. - Sziszko69)
2009. febr. 2. 11:24
A Kinder Paradiso süti krémjéhez írja.
3. Borsa
2009. febr. 2. 10:59
A csomagolásokon rajta van, hogy melyik mennyi folyadékot "köt" meg, és mennyire - mármint krém vagy zselé lesz belőle.
2. Sziszko69
2009. febr. 1. 20:55
Milyen recepted van amihez kéne? Én általában minden recepthez egy csomagot használok, de nem a kicsi csomaggal, ami akkora mint a sütőporos csomag, hanem a nagy Horváth Rozist.
Sajna nem tudom mennyi lehet 2 lap helyettesítése. Amúgy én is sokszor bajban voltam már ezzel.
1. lully
2009. febr. 1. 20:50
Meg tudná mondani valaki, hogy 2 lapzselatint mennyi porzselatin helyettesít?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Ha a süteményrecept vajat ír a tésztába vagy a krémbe, akkor lehet margarinnal helyettesíteni szerintetek?
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- Kalóriaszámólós fogyókúránál szed valaki fehérje port? Vacsora helyettesítésére jó?
- A kenyérről/tésztáról leszokni, olcsón... Hogyan? Mivel helyettesítsek?