OTP vegyes számlaköltség (beszélgetés)
3. Pongócska (válaszként erre: 2. - Kianika)
2013. aug. 16. 09:21
Szia! Voltam bent a bankban, a hölgy sem tudta megmondani mi lehet az, mivel a közelmény rész üres! Azt mondta felhívja a központot, de az hosszabb ideig is eltarthat, ezért kért tőlem telefonszámot, és ígérte hogy 2 nap múlva felhív! Szerinted felhívott? Hát nem! :( 24.-e körül megyek ismét a bank felé, be fogok menni újra!
2. kianika
2013. aug. 13. 10:44
Szia Pongócska! Én is így jártam, mit sikerült intézned??? Nekem aug. 01. -629, aug. 05. -197,- Ft és aug. 09-én - 826,- Ft vegyes számlaköltség címen vontak le pénzt. Egész hónapban hozzá sem nyúltam a számlához, se vásárlás, se pénzfelvétel. Felháborítónak találom, mert ugye emellett még levonták a havi csomgagdíjat is természetesen. Köszönöm válaszod
1. Pongócska
2013. aug. 3. 09:45
Sziasztok! Tudja valaki mi az a vegyes számlaköltség az otp-nél? Múlt hónapban 2x terhelték meg a számlám, 07.02 629Ft-al, majd 07.09 826Ft-al, tegnap szintén 08.02 629Ft-al! A közlemény rész üres! Hétfőn bemegyek megkérdezem, de addig is ha valaki tud róla valamit, írjon! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- SZÓLÁNC - a-á, e-é betűkkel, vegyesen is
- SCRABBLE kapsz 7 betüt és az előző szó egyik tetszőleges betűjével "kapcsolódva" írj belőle 1szót a maradék betüket pótold ki vegyesen 7re.
- Óvodakezdés: vegyescsoportba vagy azonos korcsoportúak közé írassam gyermekem?
- Idősávos vásárlás szempontjából a kínai vegyes bolt minek minősül?
- Óvodába 3 éves kiscsoportba vagy vegyes csoportba menjen?
- CSOK-kal szeretnénk házat venni, vegyes és gáz kazán van, de le van engedve a rendszer, ilyenkor mi van?