Őszülő hajat milyen festékkel érdemes festeni? (tudásbázis kérdés)
A mai kor emberei hamarabb őszülnek, mint régen.
Én is festem a hajam, de először nem a fehér szálak miatt kezdtem, most viszont az ősz miatt nem hagynám abba. Legalább 15-20 évet rádob az emberre! (kivétel akad, de nagyon kevés)
szia!
az igazság az, hogy egy gyerekkori jóbarátom a fodrászom (anno rajtam gyakorolt :) ), ezért tehetem meg, hogy négyhetente menjek. Nem is foglalkozom vele, mit ken rám, csak jó legyen :D
Alfaparfos a hajfesték, azt hiszem, és nekem nem dobja le szerencsére (pedig a hajam tényleg nagy része ősz)! A töve virít, viszont a sötét haj mögül két hét múlva már látszik. Utálom.
Én sajna végképp nem vagyok szőke amazon típus, nem tudom világosabbra festetni, hülyén néznék ki.
Igen, valószínű egy idő után feladom majd és hagyom őszen, de nem akarom még most :)
Szia!
Akkor sorstársak vagyunk.
Én sem festeném semmiképpen, ha nem lenne ennyi ősz hajam. :-( Ennyi idősen ugye.
Az a baj, hogy olyan gyakran kell festeni, mert egyszerűen virit benne az ősz haj.
Neked "csak" a tövénél olyan vagy a hossza is áttetszik? Mármint a hosszán is látszik, hogy ősz? Nekem valamiért olyan egy idő után, mintha ledobná magáról a fesétket. A nem ősz viszont olyan marad. Milyen festéket használsz?
sziasztok! én 32 évesen brutálisan ősz vagyok, már 20 évesen elkezdődött. az én eredeti hajszínem sötét barna. egyelőre festetek, de négy hetente menni kell, mert rémesen néz ki. világít a töve!
nem nagyon tudok segíteni (megtették már előttem, jó tanácsokkal), csak azért írtam, mert átérzem a helyzeted.
én sok mindenben vagyok a természetesség híve, de egyszerűen nem akarok mamihajú lenni :)
Minden profi festéknél van direkt ősz hajra való festék, viszont az NI jelölés nem jellemző, csak az Alfaparfra.
Azt tudni kell, hogy a világosszőkéknek nem olyan nagy a fedőképességük, úgyhogy mondhatni természetes, hogy más lesz az eredmény a fehér hajszálon, mint a másikon.
Szia!
Köszönöm szépen! Ezt nem tudtam. Korábban csak befestették egyel. Azt nem mondták, hogy mi a neve vagy a száma, csak hogy az jobb. Már másikhoz járok, majd beszélek vele. Még egyszer köszönöm szépen!! :-)
További ajánlott fórumok:
- Őszülő hajat sötétre festeni?
- Lehet akvarell festékkel textíliára, vászonra festeni?
- Milyen festékkel lehet a falra festeni?Gyerekszobába szeretnék dekorációt.
- Gyerekágyat szeretnék pirosra festeni, milyen festékkel (víz alapú)?
- Milyen vízálló festékkel lehet lefesteni a fürdőszobai csempét, ha nincs pénz kicserélni?
- Kimosható hajszínezőre rá lehet festeni rendes tartós festékkel anélkül, hogy befolyásolná a hatást?