Őszinteség (beszélgetés)
He?
Miért addig?
Menjen ma.
Vicc
Én úgy gondolom, akkor érdemes egy házasságot elengedni, ha mindent megpróbáltál, hogy rendbe jöjjön.
Érdemesebb egyedül lenni, nem pedig azonnal kapcsolatból kapcsolatba rohanni,mert akkor az nem szerelem, hanem pótlék, kapcsolatfüggés.A másik legnagyobb kérdés a férfi mit szeretne tőled? Vállalná, elfogadná a gyermekeidet? Készen állna e csomaggal együtt felelősséget vállalni?
Jaaa az nem hiba", hogy hanyagol, és nem figyel rád.
Viccelsz?
A véleményem, hogy ehhez az utolsó mondatodhoz tartsd magad: "Ùgy èrzem lehetek mèg boldog egy màsik emberrel, ùgy èrzem ott vàr a boldogsàg nem túl tàvol, csak nyitnom kell felé. ♥️"
KEZDJ ÚJ ÉLETET, MÍG NEM KÉSŐ!
Nem te hibáztál először. Az ehanyagolásra adott válaszod az, hogy másfele néztél.
De nem is ez a lényeg, hogy ki hibáott először, hanem az, hogy lehetőleg még több lelki sérülés nélkül pontot tegyetek a történet végére.
Feküdj le vele, utána jobb lesz? Mi? Esetleg neki nem lesz hiánya 1-2 napig.
Nagyon manipulatív. Játszmázik, és ez már régen rossz.
A gyerekeket főleg hagyja ki az egészből. Ezt én leszögezném már jó előre.
Hát ha így van akkor tulajdonképp el is dőlt,,,,Igaz jó lenne ha helyre lehetne hozni.
Mégis te vagy benne,,tedd fel talán magadnak a kérdést ha nem lenne a másik fél ,akkor is lépnél,,?
Menj, vissza se nézz!
Milyen házasság az, ahol a férj persze félredug, mert neki az jár, a feleséget hanyagolja, aztán ha meg más szereti, az balhé.
Egy puha pöcs a férjed.
Menj! Légy boldog!
Ps.: Mindig lesz majd kifogása, hogy miért csal meg, és mindig te leszel az oka. :)
Tipikus pasas...
Azt hiszik a farkuk mindenre gyógyír..
Pedig pont nem!
En hàzas vagyok,a fèrfi akit megismertem egyedülàlló. Èn szerelmes lettem ebbe a fèrfibe ès ô is belèm,viszont most egy ideje nem beszelünk mert azt mondta így vagy ugy szeretnè,hogy rendezzem az èletem. Ha úgy döntök,hogy adok egy esèlyt a hàzassàgomnak fàjni fog de megèrti,ha meg nem akarom folyatatni a ferjemmel akkor ô itt lesz nekem ès szeretni fog. Imàdja a gyerekeimet is.
A fèrjem amig odavolt külföldön lefeküdt egy egyedülàlló nôvel 2hònapig de nekik egyikojuknek sem jelentett semmit csak szex.
Gondolkodhatsz,,várhatsz nem tiltja semmi.
Viszont csak akkor van értelme,,ha közben mindketten "javultok" vagy törekedtek rá.Különben csak időhúzás.
Zárd le mihamarabb!
Otthon csak idegeskedsz, ott vár a nyugalom.
Ne halogasd, hisz semmi esélye annak hogy köztetek rendbe jön bármi is..
...ja, hogy NŐS a szeretőd ?
amit eddig leírtam, azt mind fenntartom, DE ne ronts bele más házasságába, mert akkor te sem vagy különb.
Nem is értem, mit vársz még ettől a házasságtól.
Nem működik, csak kínlódás lenne együtt maradni, a fiatalságotok meg repül.
A gyerekek eddig sem kaptak sokat az apjuktól, mert az vagy nem volt otthon, vagy ha igen akkor sem, mert a haverok fontosabbak neki - na meg más nők.
Én egy percig sem gondolkodnék, kezd új életet !
Nem voltam ilyen helyzetben,,,mégis azt gondolom lépnék.
Akkor is ha nincs/ nem lenne másik.
"Ùgy èrzem lehetek mèg boldog egy màsik emberrel,ùgy èrzem ott vàtlr a boldogsàg nem tul tàvol,csak nyitnom kell felé. ♥️"
Itt van a saját válaszod a kérdésedre. Egyebként miért bántana bárki?
Ha meg tudjátok intelligensen oldani, a gyerekek erdekeit is messzemenőleg szem előtt tartva, jobb, ha békében megy mindenki a maga útján. Amikor már mindkét fél kifelé néz tartósan egy házasságból és máshol keresi a szexet, szerelmet, boldogságot, akkor nem tudom, mit lehet még helyrehozni. Egyikőtök sem boldog a másikkal.
Kívülről nehéz igy okosnak lenni. Végül is ti döntötök.