Őszintén, Te miért fogyózol? (beszélgetés)
Magam miatt, hogy még szebb legyek.
Nem fogyózok. Már szép vagyok:)
Ha tetszeni akarunk valakinek, vagy nem érezzük jól magunkat túlsúlyosan, akkor az ok lehet.
Igazából én nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek fogyizni. Úgy szeretnék fogyni, hogy nem ilyen diétákat csinálva, hanem mindent enni, ne kelljen külön étrend. Azért kéne fogynom, hogy a régi ruhákba beleférjek, ne kelljen ruhatárat cserélnem.
En azert, mert 20-25 kilo plusszal egy idegen nezett vissza a tukorbol. Mar sikerult 12-15 kilot lefogynom, meg 10 kilo van hatra. Mostani cel 5 kilo, majd szunet es johet az ujabb 5.
Sokan bántanak, bántottak a suliban és az utcán is. Nincsenek barátaim. Világ életemben dagadt voltam, utáltam magam és szorongtam. Többek között ezért.. Sokszor is próbálkoztam a fogyással, de mindig feladtam. Minden reményem odaveszett....viszont mikor meghallottam, hogy találkozok apukámmal, akit tíz éve nem láttam, elhatároztam magam. Harcolni fogok magammal, harcolni fogok a többiekkel, megmutatom, hogy milyen nagy akaraterőm is van.
Újból belevágtam.
Megcsinálom. Mert most nem másokért, hanem magam miatt küzdök.
Fogyózik a fene,majd meghalok éhen most is...
Hogy egészségesebb fittebb, karcsúbb, szebb legyek.
És persze magabiztosabb.
nem fogyózok...pedig nagyon rám férne:(
Hogy egészségesebb legyek,
Több energiám legyen,
Szépen álljanak rajtam a szép ruháim,
És szeressek tükörbe nézni.
Hogy megelőzzem a bajokat!
Fogyózok,mert:
- egy év alatt 20kg-ot híztam,és megőrjít a tudat
- gyakorlatilag az összes ruhámat kihíztam :(
- újra csinos és felszabadult akarok lenni
- illetve nem ártana újra energikusabbnak lenni...
Mert kiderült: refluxom van. Mindent elkövetek, hogy meggyógyuljak, ebbe beletartozik az is, hogy lefogyok, ezáltal csökken majd a hasűri nyomás.
ja, és mert bénán nézek ki... :) (illetve már nem, csak bénán néztem ki)
Hogy tetszek magamnak és az egészségem érdekében
mert kiestem az egészséges testtömegindexemből, és ezzel elég nagy veszályt jelentek magamra... gázul hangzik, de igaz. (legalább olyan rossz, mintha cigiznék) hát ezért.
Igen, az okosok ezt hívják "életmódváltásnak", de minket nem vernek át :D
Én kizárólag magam miatt fogyózok. Nehezemre esett már a mozgás, nem éreztem jól magam a bőrömben. Az update módszert választottam, amit tudom vagy szid, vagy dicsér nagyon az ember, nekem mindenesetre nagyon bejött. Mellette rendszeresen tornázok is itthon különféle dvd-kre. Elég sok kiló ment így le az idén, már sokkal jobban érzem ettől magam és ami nekem nagyon fontos, elhagyhattam egy, a keringés javítására állandóan szedett gyógyszeremet. Úgyhogy folytatom továbbra is, bár már most is elégedett vagyok. Pár kilót azért még szeretnék leadni.
Nagyon jól haladok:)Szerencsére a nagy fogyásomon már túl vagyok(13-15kg)Most már csak arra kell figyelnem,h ne jöjjön vissza mind...Ez mondjuk azt jelenti,h.állandó fogyókúra az életem:(
Mert fősuli befejeztéig kövér voltam,és már NAGYON elegem volt belőle,h.soha semmilyen ruha nem állt jól...
Őszintén???
Mert hülye vagyok. De ezt olyan halkan mondom, hogy még én se halljam meg.
Az update valóban jó, csináltam, amig tudtam, bár tudom ez egy életvitel... és most jön a CSAK....amikor egész nap loholok a városban, nehéz beszerezni az ilyen jellegű ételeket, a duna plázában van egy klassz étterem, sőt az update fornetti is nagyon jó volt-sajna,meszűnt- idő kellene hozzá, rendeltem update ételeket a foodtól, -megszűnt ott- annó, aztán lett az egészségfutár, bűn rossz...szóval ez a helyzet, 2 hét alatt fogytam vele 3 kilót, de keményen visszafogva updateltem, csak 1-est és keveset...
Szerintem el kéne kezdeni neked is az update-et. Csak semmiképp nem abbahagyni egy hónapnál, ha nem indul meg azonnal a fogyás. Az a legkényelmesebb diéta, amit idáig találtam (próbáltam 90nap, South Beach, Atkins, ez jött be). Gondold meg. Remélem azért sikerülni fog. A gerinced miatt biztos megéri, akik az ellenkezőjét mondják szerintem nem hisznek abban, hogy meg tudod csinálni.
Van pajzsmirigyproblémám...csak ellentmondásosak a leletek... szerintem a folyamatos idegeskedés váltotta-váltja-ki...sokan azt mondják nem ér ennyit az egész...
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Depressziómról, nagyon őszintén
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Miért szeretsz ide járni hoxázni? Csak őszintén, ok?
- Miért hallgat a férfi, ha őszintén elmondom a véleményem?
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke