Őszibarack rántva, bortésztában recept

8 db érett öszibarack
2 db tojás
5 dkg liszt
1 dl fehérbor
2 dkg cukor
csipet só
olaj
tetejére fahéjas porcukor
Az Őszibarack rántva, bortésztában elkészítési módja:
Bortészta: A tojásfehérjét félig felverni és a cukrot hozzáadni, majd kemény habbá verni,lisztet, sót,tojások sárgáját,végül a bort keverni hozzá. Ezután a mehámozom a barackokat,kettévágom lisztbe megforgatom,majd a bortésztába mártva, bőséges forró olajban szép pirosra sütöm öket. Fahéjas porcukorral meghíntve tálalom.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2011. aug. 13. 09:15
Az Őszibarack rántva, bortésztában elkészítési módja és hozzávalói.