Őszibarack diéta és pár hasznos tipp - ideje felvirágozni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Őszibarack diéta és pár hasznos tipp - ideje felvirágozni
Sziasztok! Van még erre valaki?! akkor hétvégére ésszel, de szabad vagyok?! Pl husit (hal,csirke) vagy tej terméket és mindezt sok salival?! az úgy működhet, ugye? bár imádom e a barackot, de sztem azért be fogok sokallni.... :D
pápuszi
sziasztok!:)
ez a diéta tényleg hatásos??
nagyon szenvedek abban,hogy kevés a súlyfeleslegem..és gyosan szeretném leadni:)és sehogyse tudom...mert mindig vagy túl sokat eszem vagy túl keveset..így se nem hízok...de főleg nem is fogyok...és nem találom a megfelelő diétát:)tudnátok segíteni???
Tavaly azzal fogytam, de ahhoz nagyon szeretned kell a barackot:D
Ja, s igaz.
Nem szeretnék kötekedni, de az zsírból soha nem lesz izom. Az lehet, hogy a zsír lemegy, és izom meg épül, de a kettő nem ugyanaz.
A másik, hogy a fekvőtámasz nem hát, hanem mellgyakorlat :o)
Sziasztok!
Szerintetek ez a diéta tényleg használhat?
Jaja nagy volt az öröm a piacon:))))))Új árú érkezett barack formájú:)))
Véletlenül bementem egy táska üzletbe. Bár maradtam volna a kirakatnál.:( Táskamániás is vagyok:)))
Meg mertem volna esküdni,ha valaki ,hát te írtad ki ezt a fórumot:))
Belőled élnek a zöldségesek szezonban!:))
Ugrás a teljes írásra: Őszibarack diéta és pár hasznos tipp - ideje felvirágozni
További ajánlott fórumok:
- Dublinban hol lehet rostos öszibaracklevet kapni?
- 14 hós baba kaphat dobozos paradicsom-, őszibaracklevet vagy csak a babáknak való Kecskeméti..stb-t kaphatja?
- Kb.10kg. öszibarackot kaptam, hogy a legfinomabb elrakni télire?
- Mennyiért árulják a házi süteményeket? Pl. linzer, zserbó, mandula, őszibarack
- Mérgezett őszibarack - vajon hol?
- Hallott már valaki a Aminostar Ultra Diet Shake diétás italról? Mennyire hasznos?