Összemostam! (beszélgetés)
Nekem a szódabikarbóna + citromlé kivitte a sárgaságot egy fehér ingemből. Az mondjuk az állástól sárgult be, de egy próbát szerintem is megér.
Judit! Egy próbát megér: szódabikarbona+ citromlé+ mosószoda. Áztatással.
Most lett egy szép rózsaszínű.🙂
Van benne valami. Bár az enyém még szép volt.
Nekem egy fehér melltartóm van ,valahol a fiók mélyén.Nem szeretem,mert rettenetesen kényes a színe.
Ha nem vakítóan hófehér ,olyan mintha nem lenne kimosva.
Jobb szeretem a színes fehérneműt.
Vagy olyan mintha koszos lenne.
Nem, de nekem eddig csak olyan volt már sok éve. Ez is olyan szép volt. Hát most van rózsaszín.😀
Nekem is van púder rózsaszín színben.😁
Egyébként előírás,hogy kizárólag fehér melltartóban kell az orvost meglátogatni?🤔
Persze. Van az a krémszínű, hát az gyárilag olyan, mintha ezer éves lenne :)
Az a baj hogy mostanában vettem mosószert, sokáig elég, nincs kapacitásom másmilyet is venni.😀 Most nagyon meg kell húzni magamat, mert igen fontos dologra spórolok.
Az a gyanúm, marad a rózsaszín melltartó. Van aki meg direkt ilyet vesz. Nem? Majd megszokom.😀
Az a baj, a melltartó lenne a lényegesebb, a pólók már itthoniak. Kerti munkára használom csak. Tehát műszálashoz kellene okosság. De ha nincs, hát lesz halvány rózsaszínes. ha nem kell orvoshoz menni, egyébként nem látja semmi, csak a tudat zavar, hogy elcsesztem.
Ezt már férfi ingnyakhoz kipróbáltam, foltos inghez is, a szennyeződésen semmit nem halványított. Gondolom a ruhába ivódott színt se venné ki.
Utána néztem, nem ruhaneműhöz való.
Lehet kapni folyékony Hypoxot. Jobb mint a hívó. Egy próbát megér. A melltartót ha műszálas ne tedd bele.
Egy próbát megér:Vanish szappan.
A hipó nem olyan már, mint 40 éve volt. Akkor nagyon jó fehérítő hatása volt, most semmitérő vacak.
Viszont a Domestosnak van egy Ultra White verziója, azt érdemes lehet kipróbálni. Fiam szerint nagyon jól kifehérítette a függönyeiket.
Csak bizonyos anyagokhoz jó a hypo.
Sajnos, már mindenben van műszál, azt kifejezetten sárgítja. Talán későbbiekben kicsit kopik még, ha fehér ruhákhoz való mosószert használsz.
Régen hipóba tettem a fehér melltartót és sárga lett. Szürkés sárga. Én meg könnyes.🙂
Hypós víz, aztán vagy segít vagy nem.
Talán valamelyik fehérítő készítménnyel. Jártam így, többször áztattam/mostam fehérítővel. Hófehér sajnos nem lett a pamutpóló sem. Olvastam valami "mosásmentő" szerről, de azt nem ismerem.
Ha már megszáradtak, mivel tudnám kifehéríteni az eredetileg fehér pólót és melltartót? Véletlenül összemostam olyan piros atlétával ezeket amiről azt gondoltam nem engedi a színét, és most majdnem minden rózsaszín amit a gépbe tettem. De megtévedtem, az egy másik atléta volt ami nem engedte a színét.