Összejönni újra? (beszélgetés)
Igen,de újra szétmentünk.
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó-sokszor mondták nekem akkoriban-IGAZ!
szerintem 1 szétválás még normális(persze kérdés,hogy pontosabban mi az oka...),az alatt mind2 fél elgondolkodhat,h mit akar,és az újrakezdéstől kezdve aztán adjanak bele apait-anyait..
Azt nem tudom elképzelni,h két,túlságosan különböző ember ne tudjon meglenni egymás nélkül..
Max.oylat,h nagyon jók együtt az ágyban,de semmi más nem megy,és emiatt nem tudnak elszakadni..
Én 2002-ben jöttem össze a (már ex) párommal. 2004-ben szakítottunk, négy hónap után újra összejöttünk. 2007-ben összeköltözés, külön lakás, külön élet...! 2011. októberében szakítottunk.
Én nem bántam meg, hogy 2004-ben újrakezdtük..., működött még évekig. Az alig három hónapja történt szakításunkon még nem igazán tettem túl magam. A szerelem részemről kb. egy éve elmúlt...nem tudom hogyan és miért történt, de már nem éreztem a szerelmet. Próbáltam, próbálkoztunk újra és újra, leültünk átbeszéltük a dolgokat,,,de csak ideiglenesen jobb a kapcsolat. Aztán közel egy év próbálkozás után láttuk be, hogy nem lesz már jobb...és vége lett. De annak ellenére, hogy szerelmet már nem érzek iránta fáj és megvisel az elvesztése. Mellette nőttem fel, vele voltam 9,5 évet...ami összességében nagyszerű volt, leszámítva az utolsó 1-1,5 évet.
Én az első férjemmel 1évig éltünk együtt aztán fél év szünet,nekem addig volt más,de csak visszahúzott a szívem az elsőhöz és hiába váltunk el, még 3 évet együtt voltunk.
Aztán megismertem a 2.k férjem a2 nagyobb gyerkőcöm apját és "csak" e miatt mentünk szét./Sajnos, mert azóta is úgy gondoljuk egymás mellett lenne a helyük!/DE már lehetetlen mert a 3.k páromtól van még 2 gyönyörűségem,így már 4 gyerekkel nem ugrál az ember olyan könnyen.
igen, az ex barátommal 3x is megpróbáltuk újra melegíteni a káposztát: 3-4 hónapos együttlét, majd kb ugyanennyi kihagyás, majd újra az egész de nem ment. Túlságosan is másképp láttuk a világot, más értékrendeket vallottunk, még ha minden alkalommal is szikrázott köztünk a levegő...
jelenlegi páromat-vőlegényemet nem sokkal az utolsó szakítás után ismertem meg és azóta is nagy a boldogság :)
Összejönni újra még talán lehet, de minek????
Elvesztegetett idő.
igen, mi is voltunk így, aztán nyűglődtünk még további fél évet így, mire vééégre meghoztam a nagy döntést és szakítottam végleg(5,5 éves kapcsolat volt)
(nem is sokkal azután találkoztam a jelenlegi párommal, aki azóta a férjem és kislánykám édesapja és nagyon boldogok vagyunk)
hát mi a közel 10 év alatt tartottunk 2 hét mosolyszünetet. szét is költöztünk. és azóta is együtt vagyunk, van 2 szép gyerkőcünk.
miért???
Szia!
Én 16év házasság után éltem meg ezt,azóta eltelt 2év és még mindig nem tudom hogyan tovább.Amióta nem vagyunk együtt jobb a kapcsolatunk,és ettől nehezebb is. Bonyolult nehéz ügy...
További ajánlott fórumok:
- Másodunokatestvérrel összejönni?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Te összejönnél egy ex-kommandossal?
- Milyen ember az olyan, aki igénytelen emberrel képes összejönni?
- Tényleg igaz, hogy a kórházi dolgozók összejönnek egymással?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?