Orvos kontra homeopatiás orvos (beszélgetés)
Az oscillot heti egyszer kell adni.
A homeopáthiás dolgok nagyon jók a megelőzésre, de a kialakult betegségre max. kiegészítésként ajánlanám. ( acut betegségekre)
Úgy tudom naponta akkor kell adni ha már beteg a gyerek, ezt 10 golyós verziót még nem hallottam. Szerintem egy fél éves gyereknek elég a fél adag, én nem szoktam számolgatni csak úgy szemmértékre elfelezem a tubust.
Esetetleg kérdezz meg még neten homeos szakembert vagy orvost, a homeopatiainfo.hu-n van kérdezz felelek. Hátha egy sokadik variációt mondanak:-)))
Sziasztok!
A kérdésem csak azokhoz szólna,akik alkalmazzák ezeket a szereket:-D
Ti hogyan adagoljátok a kis gyermeketeknek a homeopátiát? Gondolok itt az Oscillo-ra és az Echinacea-ra a közelgő vírusok megelőzése miatt.
Az én Fiam fél éves és a doktornő teljesen máshogy mondta az adagolást,mint egy homeopátiával foglalkozó személy. Aztán most nem tudom mi van....
További ajánlott fórumok:
- Tud-e valaki homeopátiás orvost Veszprémben vagy Székesfehérváron? Kérlek segítsetek!
- Próbálta valaki homeopátiás szerrel orvosolni csecsemője hasfájását? Bevált?
- Tudnátok ajánlani homeopátiával foglalkozó orvost Debrecenben?
- Ajánlanátok rugalmas homeopátiás orvost Pécsett és környékén?
- Tudtok jó homeopátiás orvost ajánlani Bács-Kiskun v. Csongrád megyében, aki gyerekekkel foglalkozik? Tapasztalatok ételallergia kezelésében?
- Dr Várady Hortenzia homeopátiás orvosnál járt már valaki?