Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Szia!
Pàlházi doktorúrhoz készülsz?
Szia!
A gipszes állapotban magasabban helyezkedik el az orrcsúcs,mint ahová az orvos tervezte,ez a malackás állapot.Közvetlen a gipszlevétel után is ezt fogod látni,de aztán a gravitáció életbe lép és 1-2 hét alatt a helyére kerül.
Nem marad ilyen pisze,mint amit látsz,olyan lesz,mint a látványterven.
Szívesen,kitartás!
Szia!
Nálam nem volt ilyen,de akinél volt,egy kicsit érzi még utána,nem vészes.
Sziasztok!
Volt olyan akinek borda porcot használtak? Mennyire fáj utána?
Sziasztok van olyan akinek mutet utan az orrhaton maradt porc darab vagy vmi kisgumo szeru?
5honapja volt mutetem es ott meg a borom is mas szinu rancos..
Szerintetek ez normalis legyek turelmes?
Sziasztok!
Van olyan a csoportban, akinek már egy éves az orrplasztikája és elégedett vele? Aki elégedett vele, annak ki volt az orvosa? Oldalra feldülő orrom van, nagyon zavar, de félek is, mert annyi rossz tapasztalatot is lehet olvasni. Segítsetek, kit ajánlanátok?
Szia! Engem is Dr Pálházi műtött, én nagyon lilulós vagyok , úgyhogy ezzel a technikával is kék zöld lila lettem egy kicsit, de sokkal durvább arcokat láttam az enyémnél , a nem piezos műtétek után és amúgy kb 1 hét alatt el is tűntek a színek. (Kentem fekete nadálytő krémmel az nagyon sokat használ )
Használ tampont a doktor úr is de ilyen modern , üreges szilikont, ami engem pl. egyáltalán nem zavart , a műtét utáni reggel ki is vette.
Orrsprayt lehet használni ,de csak tengervízes orrsprayt a Nasivint és társait nem lehet. Az én orrom el volt dugulva az első pár napban teljesen, de a 3. naptól egyre jobb lett.
Sziasztok! Pálházi doktor úrhoz készülök orrplasztikára. Felmerült néhány kérdésem, amit természetesen a konzultáción is fel fogok tenni, de előtte megnyugtatna, ha olyanok is tudnának válaszolni, akik átestek nála ilyen műtéten. Ha jól tudom, doktor úr is piezo technikával műt, akár csak Kárász doktor úr. Akinek így csinálták az orrát, kevésbé lilult be? Másik kérdésem, hogy doktor úr tamponál? Kissé pánikolós vagyok, rosszul viselem, ha náthánál nem kapok az orromon levegőt, rögtön fújom a nasivint...Ezt lehet utána használni? Ki mikorra kapott műtétre időpontot a konzultációt követően?
Köszönöm, ha segítetek:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?