Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Örököltem egy kutyát. Nincs szívem menhelyre vinni. Nagy... fórum

Örököltem egy kutyát. Nincs szívem menhelyre vinni. Nagy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

29. tien (válaszként erre: 28. - 55Judit)
ma 08:35

Jaj , dehogynem 🥰

Kapott készen egy szomorú, bánatos kutyát.

Nyilván próbálja jobb kedvre deríteni.

28. 55Judit (válaszként erre: 27. - Tien)
ma 08:28
Tisztában vagyok ezzel Tien! Nem jött le az írásomból?
27. tien (válaszként erre: 26. - 55Judit)
tegnap 20:32

A FI csak jót akar a kutyusnak.

Valahol megértem,és az Ő döntése.

Drukkolok nagyon ,hogy minden a lehető legjobban történjen.🤞🍀

26. 55Judit (válaszként erre: 25. - Tien)
tegnap 20:25
Most már csak drukkoljunk, az ideiglenes gazdi nem mutatja meg a kutyának a videót. Szegény kiskutyát én nem zaklatnám fel.
25. tien (válaszként erre: 24. - 55Judit)
tegnap 20:09
Egyetértek.
24. 55Judit (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:01
Gazdi biztosan. Zebuban már nem vagyok biztos. Én nem zaklatnám fel, de te döntesz természetesen. Most azt hiszi elveszítette a gazdit, és nagyon lassan, de kezd beletörődni. A videó felzaklatja, ideges lesz, szorongó. Én úgy gondolom hogy elég lenne kutyusnak akkor látni a gazdit, mikor ismét együtt lehetnek. Nem mondom hogy így legyen, csak gondold át.
23. Oliva2023 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:48
Örülök neki. :)
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Görögtánc)
tegnap 16:46
Nem. Biztosan nem lesz. Zebu, ez a neve különleges. Nagyon okos és fegyelmezett, nem rumlizik. De mire egy kutya ilyen az sok idő és törődés. Szedjük a leveleket. Jön velem, beszélek hozzá, sétálunk beszélek hozzá. Férjem gyerek is. De szerintem depressziós. Nem tudja mi van, miért van még itt nálunk. Holnap videón megnezi a gazdit remélem jobban lesznek mindketten ettől.
21. Görögtánc (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:44

A kutyus biztos boldog lesz ha visszakerülhet a gazdihoz. Biztos jól bántok vele, de neki a gazdi az etalon.

Nehogy megfertőződjetek és legyen saját kutyátok ezután!😀

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Oliva2023)
tegnap 15:28
Nem kell megszoknia a lakást . A gazdája nem ez szerint tartotta. Remélem vissza tud menni hozzá. Már magánál van. Első kérdése a kutya volt. Holnap ha kicsit erősebb lesz, videón megmutatjuk őket egymásnak.
19. Oliva2023 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:53

A berni pásztor nagyon aranyos kutty. :) Megszokja a lakást is, ha kell, nem lesz semmi gond. Nekünk is nagytestű kutyáink voltak. Ha nem voltunk otthon,a kertben voltak, de különben akkor jöttek be, amikor akartak és éjszakára mindig bent voltak. Amikor idősödtek, egyre kevésbé akartak kimenni, a végén az utolsó kutyánk már csak akkor volt hajlandó kimenni a kertbe, ha valaki ment vele. Gyorsan pisilt és spuri vissza. :-D Ő már csak bent érezte jól magát a puha, meleg fekhelyén. :)

Egy nagy puszit küldök a kutyus buksijára. :)

18. tien (válaszként erre: 17. - Michelle.r)
tegnapelőtt 16:48

Ugye?

Hiper érzékenyek.

A minap volt egy aranyos mozzanat.

Átöleltük egymást a férjemmel,erre Prézli odajött és Ő is részese akart lenni.(két lábra állt és "megölelt"minket).

De az esetek többségében egy égedelem😁

17. michelle.r (válaszként erre: 16. - Tien)
tegnapelőtt 16:33
Abszolút. Chanel pl. felmászott a laptopomra és elfeküdt a klaviatúrán, leraktam a földre, visszamászott. Az ölembe raktam, onnan is visszamászott. Ezt mindig akkor csinálta, amikor zizzent voltam, vagy nagyon fáradt. Akkor egyszerűen nem hagyott tovább dolgozni.
16. tien (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:00

Rengeteg tanultam két és fél év alatt a mi kutyánktól.

Megérzik a legkisebb hangulat változást is.

Nagyon érzékeny és empatikus állatok.

Okosak ,néha szemtelenek és igen tudnak szomorúak lenni ,sőt gyászolni is.

Nehezen mondom ki az állatok szót ,mert Ők többek mint holmi állatok.

A több ezer év amit az ember társaságában eltöltöttek sokban hozzájárult ehhez.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Tien)
tegnapelőtt 13:30
Remélem. Annyira jó kutya. Határozottan szomorú. Biztosan tudja hogy valami baj van a gazdival.
tegnapelőtt 07:53
Jól meglesztek, szeressétek.
13. tien (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 21:17

Remélem felgyógyul a rokonod 🍀🤞

Nem tudtam az előzményeket.

Édes jószág,szeressétek nagyon.

12. Mária 54 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 21:16
Mi lesz ebből? Kölcsönös szeretet. Remélem, egymáshoz szoktok és be tudjátok fogadni örökre! Nálunk most egy talált kis keverék kölyök van. Szelídíteni kell, nagyon félős, bizalmatlan. Valószínűleg bántották. Szerencsések vagytok, hogy egy jól nevelt, kedves jószágot kaptatok.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Regin_a)
nov. 12. 19:57
Ő nincs lakáshoz szoktatva. Csak potgazdik vagyunk. Remélem. Ez veszhelyzeti megoldás. Nem tudtuk máshogy megoldani. Unokatestvérem lakása nem alkalmas ekkora kutyának. Nekünk meg szokatlan, sose volt kutyánk. Elhoztuk az otthoni ágyát. Legyen valami ismerős. Cicáknak fura hogy itt van. De nagyon türelmes. Úgy sajnálom. Ismer minket, de nem ez az otthona.
10. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 19:15

Berni pásztort ismerem, jól megvolt lakásban is

Szegény kutty!

nov. 12. 19:14
Köszi. Remélem rendben lesz.
nov. 12. 19:11

Nagybátyádnak jobbulást kívánok!

A kutyusnak nagy ölelést küldök 🖤🤍🤎

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Tien)
nov. 12. 19:00
Nagybátyám kutyája . Egyenlőre nálunk van, nem kell kutyasuli neki. Okos végtelenül fegyelmezett. Ő most kórházban van, súlyos állapotban. Unokatestvérem városi lakásába nem való ez a hatalmas eb. Berni pásztor. Csodás kutya napköziben el van míg dolgozunk. Nézi az utcát őrzi a házat. Naponta kétszer setaltajuk. Olyan okos türelmes és szomorú. Hiányzik a gazdija.
6. Regin_a (válaszként erre: 4. - Tien)
nov. 12. 18:04

Valószinüleg én is fogok örökölni kutyácskér

Amikor nálam volt bicegve sántán is sátáltattam

Kizárt dolog hogy menhely

5. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 18:01
Szeressétek nagyon:))
4. tien
nov. 12. 17:50

Koszos ruhák ,sáros tappancs nyomok és végtelen szeretet.🥰🦮

Komolyra :

mindent olvass el amit tudni kell a kutyákról.

Oltások (kötelező+ajánlott,féregtelenítés ,szívféreg elleni védekezés)

Legyen MINDIG!!félretett pénzed orvosra .

Ha megteheted kutyasuli.(ott Téged tanítanak)

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 12. 17:17
Kell is neki a sok séta, a beszélgetés, simogatás. Minél kevésbé fájjon neki a gazdi elvesztése.
nov. 12. 17:11
Sok sok szeretet🐶❤️🐶❤️🐶❤️ a legjobb dolog ami történt Veletek. Én is örököltem az egyik kutyánkat,imádoooom,!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook