Örökbefogadó szülők akik nevelőszülőktől kaptak gyermeket (beszélgetés)
6. A2880
2010. dec. 30. 12:56
A kisfiam 1 éves volt mikor örökbe fogadtuk,hatszor látogattuk,kb két hétig,a nevelőszülővel eleinte telefonáltunk egymásnak(egyszer-kétszer),de nem tartjuk már a kapcsolatot,mivel a telefonálások alkalmával sem a gyerekről kérdezett,hanem a hiányos papírokról.Most fogadtuk örökbe a 3 éves kislányomat,itt is néha telefonálunk egymásnak,de még nagyon friss az elválás a nevelőszülőtől,így nem tudom mikor lesz az,mikor találkozhatunk is velük.
5. jollymama (válaszként erre: 4. - A2880)
2010. nov. 9. 10:08
Szia!
MIlyen volt a kapcsolatotok a nevelőszülőkkel,mekkora gyerkőcöket fogadtatok örökbe,és mennyi ideje? Mennyi ideig látogattátok őket mielőtt hazamehettek veletek?
4. A2880
2010. nov. 9. 09:09
Szia,én kettőt is így fogadtam örökbe nyugodtan kérdezz.
3. 240309c047
2010. nov. 8. 21:15
Mi kell ahoz,hogy valaki örökbefogadó legyen?
2. Venezuela
2010. nov. 8. 21:13
Párom nővéréék fogadtak így örökbe!2 évesen hozták el a kislányt,már nem is emlékszik a nevelőszüleire!:):)
1. jollymama
2010. nov. 8. 17:56
Sziasztok!
Olyan örökbefogadó szülőkkel szeretnék beszélgetni akik nevelőszülőtől fogadtak örökbe gyermeket.
További ajánlott fórumok:
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Vega szülőként hogyan etetitek a gyermeket? Esznek húst?
- Szerintetek igaz, hogy a nagyszülők nem tudják elrontani a jólnevelt gyermeket?
- Hogy lehet elfogadni az örökbefogadott gyermeket?
- Ha valaki nem csecsemőkorú gyermeket szeretne örökbefogadni, akkor is több évet kell Rá várni?
- Gyermekét egyedül nevelő szülőként, honnan és milyen támogatásokat lehet igénybe venni?