Örökbeadó anyát keresek (beszélgetés)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Szeretnék majd születendő kisbabámnak szerető családot.
Ha van itt olyan pár aki nagyon régóta vár,vagy nem is rég óta,de szeretnék kérem keressenek meg
Sziasztok,
Az ország nyugati felén élő hàzaspàr vagyunk, picit túl negyvenen. Alkalmassági, hatàrozat, tanfolyam megvan. Rendezett, jó anyagi körülmények.
Ha úgy alakult, hogy nem tudod vàllalni a babóka gondozàsàt, üzenj (0-18 hónap).
Sziasztok!
Mi is örökbefogadásra várunk 3éve.
30-as Pest megyei pár vagyunk, érvényes határozattal, a szükséges tanfolyamot elvégeztük.
Értelmiségi, sportos pár vagyunk, jók az anyagi körülményeink, igazán nagyszerű és összetartó családunk van.
Ha esetleg úgy alakult az életed, hogy örökbeadnád a babádat és szimpatikusnak találsz minket e pár sor alapján, kérlek írj rám:
zsuzsuanyus@gmail.com
Sziasztok! Régen írtam már ide. Még mindig várakozunk, várakozunk, várakozunk...
Még mindig reménykedve bízunk benne, hogy megtaláljuk azt a válságterhes Kismamát, aki örökbefogadó szülőket keres a születendő babájának. Minden szükséges papírunk megvan az örökbefogadáshoz és a tanfolyamot is elvégeztük.
Alapítvány vagy a TEGYESZ segítségével szeretnénk a hivatalos dolgokat intézni.
Kérlek, ha szeretnél minket megismerni írj itt vagy az e-mail címünkre: remenykedvevarunk@gmail.com
Sziasztok!
Szerető családot keresek legkésőbb szeptemberben érkező kisfiamnak úgy érzem egyedül nem tudom vállalni és mindenképp biztos boldog családot szeretnék neki találni! ( most 28 .hétben járok de valószínű koraszülött baba lesz méhnyakelégtelenség miatt ) .
lillamaya2022@gmail.com -ra várok bemutatkozó levelet.
Ha lehet nyílt örökbe adást szeretnék és évi 1-2 képet és kapcsolattartást ha van rá mód.
Szép napot kívánok mindenkinek!
12 hétben járó kismama vagyok.
Szeretnék majd születendő kisbabámnak szerető családot.
Ha van itt olyan pár aki nagyon régóta vár,vagy nem is rég óta,de szeretnék kérem keressenek meg.
Email: viktoriaguth56@gmail.com
Szeretnénk a férjemmel örökbe fogadni egy kisbabát. Tudom, hogy ez egyik félnek sem könnyű, próbálunk segíteni Neked. Nagyon vágyunk egy kisbabára, komolyak a szándékaink. Jogerős örökbefogadói határozattal rendelkezünk, minden papírunk megvan hozzá, hogy örökbe fogadhassunk. Sajnos sok-sok év is lehet a várakozás, ezért próbálunk magánúton Rád találni.
Ha nem tudod vállalni a pici jövevény érkezését, kérlek írj nekem és segítsük egymást kölcsönösen! Természetesen TEGYESZ vagy alapítvány bevonásával szeretnénk intézni a hivatalos formai dolgokat, ebben is segítünk, bárhol élsz az országban. Írhatsz itt a fórumon privátban vagy az e-mailemre: remenykedvevarunk@gmail.com Nagyon bízom benne, hogy megtaláljuk egymást!!!
Hozzatennem hogy a maganutas orokvefogadas nem szinonimaja a nyilt orokbefogadasnak.
Aki nyiltan szeretne orokbeadni a gyereket, annak ehhez nem kell feltetlenul a magan utat valasztania, a civil szervezeteknel ugyanugy fogja tudni ki lesz az orokbefogado, mint ahogyan az orokbefogado is fogja tudni ki a ver szerinti szulo.
Sziasztok!!
Tudom kapok hideget ,meleget de mivel nekünk csak ez a járható út és sok embernek sikerült már igy, muszáj megprobálnunk(próba -szerencse:) )
Sok év, rengeteg vizsgálat, kezelés és 5 elvesztett baba után ugy döntöttünk a férjemmel hogy nem kockáztatjuk a probálkozással az egészségemet,lemondunk a vér szerinti babáról és sziv szerinti babánk lesz.Jogerős határozattal rendelkezünk örökbefogadásra de hiába vagyunk elfogadoak mindenben igy is éveket mondanak a tegyesznél igy megprobáljuk magánutas örökbefogadást más néven a nyilt örökbefogadást. Ha magadra ismersz vagy ismertek olyan kismamát aki eldöntötte hogy bármilyen okból nem tudja/akarja megtartani a babáját és lemondana róla a mi javunkra természetes alapítvány vagy tegyesz bevonásával hivatalos úton az kérem keressen fel minket,had váljon valóra az álmunk hogy anya és apa legyünk végre egy család a kisbabánkal.Irj bátran és ismerkedjünk meg . :) Köszönjük szépen mindenkinek előre is a segítséget. Emailom ahova irni tudtok: nickey9518@gmail.com
NAGYON VÁRUNK MÁR PICIKÉNK ❤️
Kedves Kismama!
14 éve alkotunk egy párt a férjemmel. 0-1 éves korig örökbe fogadnánk gyermeket. Minden lehetőség érdekel minket. Sajnos nekünk nem lehet vér szerinti gyermekünk, pedig mindent megpróbáltunk, hogy teljes legyen a családunk. Már csak egy baba hiányzik az életünkből. Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbe adni, kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel, de csak is törvényesen!
nagyonvarunk@gmail.com
Érvényes határozattal rendelkezünk,van már egy örökbefogadott gyerekünk,ezért a folyamattal tisztában vagyunk.Ha bármilyen okból nem tudod vállalni a babádat ,kérlek írj nekünk.Kölcsönösen segítünk egymásnak,mi nem ítélkezünk.Boldog életet biztosítunk a kicsinek.
ninuska112@freemail.hu
Mindig is nagy családot szerettünk volna a férjemmel, ehhez kissé rögös az út számunkra.
Annak az örökbeadó anyukának a jelentkezését várjuk, aki biztos családi hátteret szeretne biztosítani megszületett vagy meg nem született gyermekének és maga szeretné kiválasztani kinek adja a babáját.Privát üzenetet írj!
Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Már van egy örökbefogadott gyermekünk.Testvért várunk neki akivel teljes lehetne a családunk.Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,csak is a törvényesen!
orokbebabuka@gmail.com
Most picit az az érzésem, mintha két süket beszélgetne...
Nah, minden jót :-)
A forum nagyon regen a kedvenceim kozott van, ha benezek hoxara latom, h irtak ide. (Nyugodtan megnezheted, irtam bele)
Nem hiszem, h ha kenne moderator, stb akkor ki lehetne szurni azokat, akik nem torvenyesen jarnanak el. Ahogy most se lehet. Es az artatlansag velelme mindenkit megillet addig amig be nem bizonyitjak, h nem artatlan.
Addig amig nem kezdtetek a maganutas = gyerekkereskedelem beszelgetest kozbe sem szoltam.
Hidd el, ha most feltetlenul ujszulottet es magan uton szeretnek orokbefogadni akkor nem igy irnam.
Én sem azt mondtam, hogy senki nincs képben, és senki nem akar törvényesen örökbeadni, örökbefogadni. De nincs rögzített bejegyzés, nincs moderátor, aki néha kicsit terelgetné a dolgokat. Szóval... vékony jég.
Mindemellett azt is kimondom: akinek jogerős határozata van, és olvasgat itt, az mind képmutató, ha azt mondja, nincs benne egy kis reménysugár! :-)
További ajánlott fórumok:
- A Suttogó módszerről őszintén, egy anyától, aki kipróbálta
- Tanács örökbeadóknak és örökbefogadóknak.
- Örökbeadó édesanyát keresek! ( örökbefogadás )
- Van egy 5éves nev.fiam, hogy keressem meg az örökbeadott testvéreit?
- Pesterzsébeten keresek anyatejet
- 7 hónapos babámnak anyatejet keresek Miskolcon.Tud valaki segíteni?