Örök Szerelem (beszélgetés)
Én őszintén szeretném kérdezni h az örök szerelem az mit takar?Azt h én úgy érzem h nem tudok nélküle élni,bármit megteszek érte,és tiszta szívemből szeretem,vagy minden idő kérdése?Én 2éve szeretek egy embert,ez még nem örök?Én annak érzem...
Apukámék elváltak,náluk 20on pár év után elmúlt minden érzelem...Ez a példa lebeg örökre elöttem...Csak azzal érdemes házasodni,akit igazán szeretsz!!:) :)
Az biztos, ha nem sikerül megélni az érzést, mert reménytelen volt, akkor az elfojtás révén a tudatalattid magával hordozza életed végéig. :-)
Gondolom nem ilyen örök szerelemre gondoltatok. Csak erre nekem ez ugrott be.
:-)
ui. nem minden ateista gyökér, kérem ne értese félre senki, aki nem hívő.
De én az voltam, és az egyik a másikból következett az én életemben.
CSÍÍÍÍZ :)))
Most mennem kell,altatni manókat,de remélem még "talizunk" !
Igen 4 év után. Addíg teljesen átlagos, sivár volt, karcsú érzelmekkel, önzőséggel, balhékkal, már már szakítással.
Aztán bumm:-)
Nem, baba még nem jött, helyette jött Jézus, és a bibliai kereszténység.
Én ateista voltam előtte, sőt antiszemita, szóval egy gyökér!
A párom meg meg volt keseredve, s nagyon makacs természettel megáldva.
És valami robbanásszerű változás ment végbe mindkettőnkben. Új élet, új természet, mint ha új, más emberek lennénk.
Az óta nincs veszekedés(pici sem, és nem is hiányzik az a bizonyos "utánna édes a kibékülés"), viszont olyan csodás a kapcsolat, hogy csak könnyek között tudnám részletezni.
Képzeld előtte még csak házasodni sem akartam.
Nagyon boldog vagyok, s akinek lehet elmesélem.
Szóval csíz:-)
Tényleg 4év után teljesedett ki?
Akkor nagyon jól változtatok,mindketten egy irányba!!
Kisbaba született talán?
Az első 4év olyan száraz, és semmilyen volt.
Aztán jött a csoda, Isten kegyelme valamit nagyon egybeforrasztott, de nagyon.
Pici földi menyország!:-)
Ez így van,a belső a lényeg! Külső megfog,belső megtart!
Ha találkozik két lelkitárs ,akkor biztosan igaz amit te leírtál!!!
És érdekes, hogy ennek semmi köze pl. a külsőhöz.
Mikor megismertem, botrányosan csecsebébi volt:), de nem igazán éreztem azt amit most.
Az óta változott, érett, asszonyos, és a szememben mégis érzékibb, dögösebb és izgatóbb, vonzóbb lett.
Asszem valami örökre összekapcsolódott a oici lelkünkben:-)
Örülök neki,tényleg!
Persze mindenkinek más az élete,a párja!
Boldog lehetsz,mert így érzel!!
Háát nem tudom, nekem a párom közelségében igen furán működik a hormon háztartásom, és avérnyomásom, és 9év után egyre inkább:-)
A gyomrom nem liftezik az igaz:-)
De a legkisebb mértékben sem lefelé, sokkal inkább fölfelé ível a harmónia, vibrálás, érzelmek, lángolás stb.
Örök szerelmet én úgy tudom elképzelni,hogy Adott két ember,egy Nő és egy Férfi. Találkoznak,de pont rossz időben,rossz helyen. Elkezdődik valami,végtelenül vágynak egymásra,a lopott csókokra,a lopott ölelésekre,érintésekre,minden percre amit csak egymásnak szentelhetnek.....
De a vágy és a szerelem mégsem teljesedhet be,egyszerűen az élet 'nem engedi'.
Számomra ez az Örök szerelem...
Akivel mindennap együtt vagy,együtt élsz,azt egy idő után szeretni,tisztelni és becsülni fogod.
Persze ez lehet erősebb a szerelemnél.
De a remegés,és amikor úgy érzed liftezik a gyomrod,pusztán a közelségétől,az már nincs a hétköznapjaitokban!