Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Örök Szerelem fórum

Örök Szerelem (beszélgetés)

2009. jan. 11. 18:20
Lehet, hogy valakit örökké szeretni fogok, de hogy a szerelmem örökké fog tartani, azt kétlem...
2009. jan. 9. 09:47
Olyan jó látni azokat az öregedő párokat, akik még a mai napig is kézen fogva mennek az utcán, vagy egy puszit adnak egymásnak. Néha én is elképzelem, így magam. Hogy ez meg adatik e velem, azt majd a sors és az Élet eldönti. Én szeretném, ha lehetne benne részem
2008. máj. 7. 15:56
Ha lenne "örök élet" akkor biztos lenne örök szerelem is........
2008. máj. 7. 15:31
8év..?nemsemmi!rengeteg idő....így ismeretlenül is sajnálom!!!
2008. jan. 31. 19:37
Azt hittem,ez az lesz,8 év után most mégis válunk:(
2008. jan. 10. 06:43
De jó is lenne....
2007. dec. 27. 14:43
...én azon vagyok, hogy létezzen... aztán majd kiderült sok év múlva... :o))
2007. dec. 27. 14:30
en 15 eve ismertem meg.talalkoztunk es 6 honapig tartott.majd tobb kudarcba fulladt kapcsolatutan jott az igazi-azt hittem.es veletlenul taliztunk az elsovel aki mar nos es 2gyerekes apuka volt,megis otthagyott mindent es 7ev egyutteles utan a ferjem es gyermekeim apja.nalunk meg ma is olyan a szerelem mint 15 eve-ezt batran allitom
2007. dec. 18. 20:16

Én őszintén szeretném kérdezni h az örök szerelem az mit takar?Azt h én úgy érzem h nem tudok nélküle élni,bármit megteszek érte,és tiszta szívemből szeretem,vagy minden idő kérdése?Én 2éve szeretek egy embert,ez még nem örök?Én annak érzem...

Apukámék elváltak,náluk 20on pár év után elmúlt minden érzelem...Ez a példa lebeg örökre elöttem...Csak azzal érdemes házasodni,akit igazán szeretsz!!:) :)

2007. dec. 15. 09:24

Az biztos, ha nem sikerül megélni az érzést, mert reménytelen volt, akkor az elfojtás révén a tudatalattid magával hordozza életed végéig. :-)

Gondolom nem ilyen örök szerelemre gondoltatok. Csak erre nekem ez ugrott be.

2007. dec. 15. 08:45
Az örök szerelem nem feltétlenül függ avval össsze hogy együtt vagytok vagy sem! Én azt gondolom ha igazán teljes valójában megszeretsz valakit az életed végéig elkísér(bármi is történjék).És még azt is gondolom hogy a gyomor összeugrás elmúlása még nem azt jelenti hogy a szerelem is elmúlt az annál sokkal összetetebb érzés....
2007. dec. 15. 08:39
Hogy örök szerelem vagy más, nem tudom, de több mint harminc év után, kész lennék nélküle meghalni.
2007. okt. 27. 21:19
Amikor megszerettem, tudtam, hogy örökké szeretni fogom.
2007. okt. 17. 23:57
van akinél müködik:)
16. sate
2007. okt. 17. 20:26
Egyetértek Maya58-al,bár a miénk még "csak" 28 éve tart. Sajnos valóban nagyon kis százalékban, de azt hiszem ez nagymértékben rajtunk mulik.
2007. okt. 17. 17:36
Láttam többen írtátok ,hogy a külső nem számit! Az biztos nem ,mert egy nagyon csúnya nőből csináltam egy szuper nőt ,a férje is csak nézett !De a belső énjét ,senkinek nemtudom alakítani !Igy a belső érték sokkal nagyobb !
2007. okt. 17. 17:32
Szereintem létezik , habár mégcsak 30 éve tart ! Ki tudja még mi lesz ! :)) De nagyon kicsi arányban kb 0,5 % az egész világon !:))
13. szabeebabee (válaszként erre: 3. - Ac1096844d)
2007. okt. 6. 20:55
Hú!Ez tök klassz!Jó ilyet olvasni,hogy van ilyen!Remélem nekem is így fog beteljesedni a kapcsolatom ennyi év után!
2007. okt. 4. 20:48

:-)

ui. nem minden ateista gyökér, kérem ne értese félre senki, aki nem hívő.

De én az voltam, és az egyik a másikból következett az én életemben.

11. képzelet (válaszként erre: 10. - Ac1096844d)
2007. okt. 4. 20:45

CSÍÍÍÍZ :)))

Most mennem kell,altatni manókat,de remélem még "talizunk" !

2007. okt. 4. 20:44

Igen 4 év után. Addíg teljesen átlagos, sivár volt, karcsú érzelmekkel, önzőséggel, balhékkal, már már szakítással.

Aztán bumm:-)

Nem, baba még nem jött, helyette jött Jézus, és a bibliai kereszténység.

Én ateista voltam előtte, sőt antiszemita, szóval egy gyökér!

A párom meg meg volt keseredve, s nagyon makacs természettel megáldva.

És valami robbanásszerű változás ment végbe mindkettőnkben. Új élet, új természet, mint ha új, más emberek lennénk.

Az óta nincs veszekedés(pici sem, és nem is hiányzik az a bizonyos "utánna édes a kibékülés"), viszont olyan csodás a kapcsolat, hogy csak könnyek között tudnám részletezni.

Képzeld előtte még csak házasodni sem akartam.

Nagyon boldog vagyok, s akinek lehet elmesélem.

Szóval csíz:-)

9. képzelet (válaszként erre: 8. - Képzelet)
2007. okt. 4. 20:42
Ne haragudj,még csak most olvastam az adatlapodat...!
8. képzelet (válaszként erre: 7. - Ac1096844d)
2007. okt. 4. 20:37

Tényleg 4év után teljesedett ki?

Akkor nagyon jól változtatok,mindketten egy irányba!!

Kisbaba született talán?

2007. okt. 4. 20:36

Az első 4év olyan száraz, és semmilyen volt.

Aztán jött a csoda, Isten kegyelme valamit nagyon egybeforrasztott, de nagyon.

Pici földi menyország!:-)

2007. okt. 4. 20:35

Ez így van,a belső a lényeg! Külső megfog,belső megtart!

Ha találkozik két lelkitárs ,akkor biztosan igaz amit te leírtál!!!

2007. okt. 4. 20:33

És érdekes, hogy ennek semmi köze pl. a külsőhöz.

Mikor megismertem, botrányosan csecsebébi volt:), de nem igazán éreztem azt amit most.

Az óta változott, érett, asszonyos, és a szememben mégis érzékibb, dögösebb és izgatóbb, vonzóbb lett.

Asszem valami örökre összekapcsolódott a oici lelkünkben:-)

4. képzelet (válaszként erre: 3. - Ac1096844d)
2007. okt. 4. 20:31

Örülök neki,tényleg!

Persze mindenkinek más az élete,a párja!

Boldog lehetsz,mert így érzel!!

3. ac1096844d (válaszként erre: 2. - Képzelet)
2007. okt. 4. 20:30

Háát nem tudom, nekem a párom közelségében igen furán működik a hormon háztartásom, és avérnyomásom, és 9év után egyre inkább:-)

A gyomrom nem liftezik az igaz:-)

De a legkisebb mértékben sem lefelé, sokkal inkább fölfelé ível a harmónia, vibrálás, érzelmek, lángolás stb.

2007. okt. 4. 20:27

Örök szerelmet én úgy tudom elképzelni,hogy Adott két ember,egy Nő és egy Férfi. Találkoznak,de pont rossz időben,rossz helyen. Elkezdődik valami,végtelenül vágynak egymásra,a lopott csókokra,a lopott ölelésekre,érintésekre,minden percre amit csak egymásnak szentelhetnek.....

De a vágy és a szerelem mégsem teljesedhet be,egyszerűen az élet 'nem engedi'.

Számomra ez az Örök szerelem...

Akivel mindennap együtt vagy,együtt élsz,azt egy idő után szeretni,tisztelni és becsülni fogod.

Persze ez lehet erősebb a szerelemnél.

De a remegés,és amikor úgy érzed liftezik a gyomrod,pusztán a közelségétől,az már nincs a hétköznapjaitokban!

2007. okt. 4. 19:44
Szerintetek létezik örök szerelem?Vagy hisztek benne?Minden szerelem átalakul egyszer szeretetté,vagy olyan lángoló tud maradni,mint mondjuk azt Korda György mutatja a nagyközönség felé?Öreg korunkra belefásulunk a másikba?Mit gondoltok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook