Örök szerelem..... (beszélgetés)
Először is leszögezem: nem hiszek az örök szerelemben. Hogy miért nem, azt már többször, több helyen kiveséztem, itt a portálon is.
Úgy gondolom, hogy egy házaspárt a gyerekek valamilyen szinten összekötnek - akkor is, ha a házasság bármilyen okból felbomlik. Tehát marad egy láthatatlan kapocs, hiszen valamikor szerették egymást. Jó esetben nem gyűlölködéssel válnak el az emberek, hanem mert belátják, hogy nem megy tovább együtt.
Ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy te igazán boldog vagy a mostani kapcsolatodban. Pedig ezt írod: "Imádom a párom. Tényleg bármit megteszek neki." Ha imádnád, akkor nem az exed járna folyton a fejedben. Mert nem az a baj, hogy a szépre emlékszel a közös múltatokból. A gond - úgy gondolom - ott van, hogy képtelen vagy kiverni a volt férjedet a fejedből.
Valamiféle "fekete levesről" is írsz. Bíróság, gyerekelhelyezési per meg minden. Mi minden?
Nekem ezekről a dolgokról nem éppen a szeretet jut eszembe...
Örök szerelem? Furcsa.
Mert az első igaz szerelem, mit elfeledni nem lehet. Nyugi, még 100 éves korodban is eszedbe fog jutni. :))
Ne is próbáld meg kiverni a fejedből, hiszen életednek egy darabkája, amit nem lehet csak úgy utólag meg nem történtté tenni. Ráadásul ott vannak a gyermekeid is, ahányszor rájuk nézel, őt látod bennük.
Fogadd el, hogy elmúlt, és köszönd meg a sorsnak, hogy most olyan párod van, akivel boldog vagy, akivel a gyermekeid is boldogok. Ennyi.
Tessék idegen nyelvet tanulni:)
Nem találtam magyar fordítást.
Tied!
Ne legyél bánatos.
Gyerekeidnek élsz és ne hanyagold el magad.
Még annyi szép új vár az életben.
Ne hadakozz,mert annál jobban rá fogsz gondolni.
Meghatározó szerepe volt az életedben de elmúlt.
Élj a mában.
Hogy is kezdjem?
Még gimis voltam mikor megismertem a férjem.
Az első férjem
Csodás szerelem, három gyerek. Mindenki álma.
Minden gyerek születésénél ott volt. Nem azért mert én szerettem volna, ő akart ott lenni
Csodás házassàg 15 évig.
Majd valami elromlott.
Tudom én is hibás voltam.
A férjem más nőnél talált boldogságot
Elváltunk. Én kivásároltam a közös házunkból.
Megtaláltam én is a társam
Ezután jött a fekete leves
Gyerekelhelyezési per,bíróság meg minden.
Nekem van egy pàrom
A gyerekeim imádjàk, felnéznej rá
De niért van az, hogy én csak az exre tudok gondolni?
Csak a szépre?
Imádom a párom. Tényleg bármit megteszek neki.
De hogy tudnám az exem kiverni a fejemből??