örök kérdés a ruha, így iskolába? (beszélgetés)
DE ÉN LEGALÁBB SZÍVBŐL SÍRTAM. DDD
MÁR MEGINT BERAGADT VALAMI, HIÁBA NYOMOM A CapsLK-T
Nekem kimaradt a ruhacserélgetés,kölcsön adogatás az életemből. Lehet,hogy nem érdekelt eléggé a divat,vagy csak jó volt,ami volt (bár csórók voltunk),nem tudom.
Szegény Erzsike néni...!
De 1x csak lebuktam; valaki meghalt a családban, és Anyuék jöttek értem, menni kellett más városba.
A kocsinál le kellett vennem a köpenyt, Anyu rögtön észrevette a szoknyát, úgy leszidott, hogy bőgtem, csak nézett a rokonság: ez a kislány így szerette Erzsike nénit. DDD. vagy :(
Ugye, hogy szép?
Bár 17 évesen szerintem is korai lenne.Én 34 vagyok, nekem talán már jó lenne.
És azt még nem is mondtam, hogy Kormányhivatalban dolgozom. :)
A főnököm holtbiztosan kiakadna.:)
Le ne szedd a fejem, Regina!:)
Őszinte leszek veled.Azokból, amit felvettél a középső darab tökéletesen vállalható. Még én is felvenném munkába, pedig kétszer annyi idős vagyok, mint te.
Cipő...én valami csini magas sarkút vennék fel hozzá, talán korallszínűt.
Az egyes számút talán otthonra...nem a stílusával van bajom, csak nem szép szerintem.
A hármas bőrdzsekivel...és egy farmer sorttal...hm...nem lenne rossz. Talán iskolába túlzás, de amúgy elmegy.
Tulzasba sem kell esni, amit en linkeltem, plusz a tobbi ruha hozza, az a toredeke ennek.
Raadasul az sem mindegy, hogy az en bodym egy letisztultabb, es sokkal szebb, minosegi darab, ez meg egy ocska sz.ar, eleg ranezni.
Feltettél egy kérdést, hogy mi a véleményünk a tervezett iskolai viseletedről. Elmondtuk! A többség szerint nem való egyik sem iskolába! A 3. sz. pedig csak a hálószobába való, ha azt felveszed, élőben is megkapod a véleményeket,és az nem feltétlenül lesz pozitív!
A külső sokszor megmutatja a belsőt is! Én is rosszul lennék, ha a fiam egy ilyen öltözetű lánnyal jelenne meg (értem ezt leginkább a 3. sz. viseletre, az 1. sz. strandra megfelelő, a 2. sz. pedig alkalomra, de nem a szürke hétköznapokra) de biztos vagyok benne, hogy soha nem fog, mert neki is a szolídabb külsejű lányok tetszenek.
További ajánlott fórumok:
- Mentőautó vezetője + 1 fő utcai ruhában voltak, megálltak, kávéztak. Előre is bocs ha hülye a kérdés, de az orvosok így járnak?
- Sziasztok!Ért valaki az öröklési-örökösödési kérdésekhez?
- Baba kérdés, örökletes betegség, gyermekvállalás
- Tulajdonjogi , öröklési kérdésben tudna valaki segíteni?
- Ruha visszacserélésével kapcsolatban lenne egy kérdésem...
- Várjak ne várjak... Örök kérdés