Örök kedvenc nevek, névválasztás (beszélgetés)
Én még nem szeretnék kisbabát, de a fiú nevem már nagyon régóta megvan. Dániel :)
Lány nevek közül pedig nem nagyon tetszik egyik sem...talán a Sára, de nem tudom....lány nevek közül nem tudnék választani...
A fiú nevek többsége nagyon tetszik, pl ott van a Bálint, Attila, Bence...mindegyik nagyon tetszik, de a nagy kedvenc az a Dániel.
A nevekkel kapcsolatban csak annyi problémám van,hogy nem tudok elvonatkoztatni attól az ismerősömtől aki ezt a nevet viseli...mindig az jut eszembe róla...
Lány: Adrienn, Regina
Fiú: Dániel, Bálint
Fiúk között a Levente-ha lesz még egy fiam akkor tuti az lesz!!!!Meg még a Balázs,Benedek,Szilárd.
Lányok között:Henrietta,Patrícia,Brigitta,Noémi,,de 2 név tetsziklegjobban:-Tamara(ha meg lányom lesz,így fogják hívni),és a Letícia.
:) Lány nevek közül: Noémi, Hanna, Veronika.
Fiú nevek közül: Bálint, Szabolcs, Krisztián. :) De még rengeteg van. :D
Amúgy fiú kedvencek:
Bence,Zalán,Sebestyén,Regő,Hunor
Lány kedvencek:
Emese,Boglárka,Johanna,Krisztina
Szia.Bár én még nem tervezek gyereket,de úőgy gondolom,van olyan ember aki divatból ad olyan nevet a gyermekének,amilyet.Nekem már régóta van kedvenc nevem,Lányban a Dorina,Laura,fiúőban meg az Attila és a Milán.
Fontos az is,hogy belegondoljunk,hogy azzal fogja leélni az életét,ne akarjunk Neki rosszat.
Persze ez az én véleményem:)
13 éve a kedvenc lány nevem a Léna.
Persze fiam van, aki Máté lett az apuka javaslatára. :)
Kíváncsi vagyok, kinek vannak olyan nevek a tarsolyában, amelyek már időtlen idők óta a kedvenceivé váltak, esetleg a (leendő) gyermekét is így nevezte/nevezi el.
Mit gondoltok, mennyire fontos a megfontolt névválasztás? Ti hogy választottátok/választjátok ki a megfelelő nevet gyermeke(i)teknek?
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Miért oszlanak meg ennyire a vélemények névválasztás terén?
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!