Öreganyáink módjára (beszélgetés)
És finom volt?
Nem lehet, hogy pl. almaecetet használt?
Genetikai Isten tudja, honnan.Senkinek sem volt a családban ilyen.
Tudom szoptatni-hál'istennek-a kórházi 1 hét volt meredek nagyon.Egy hónapos volt, mikor kiderült, h műteni kell és 3 hónaposan műtötték.(szept. közepén)
Hűazanyja...
Sajnálom.
Szerencsére nálunk a legdurvább kamaszkori vakbélműtét volt...
Babával sokkal durvább. Tudtad/tudod szopiztatni? Mennyire hamar kellett műteni? Ez genetikailag jött vagy Isten tudja?
Koponya műtét.Úgy született, h össze voltak csontosodva a koponya varratok, 3 hónapos korára benőtt a kutacsa is.
Ha nem műtik meg,agykárosodása is lehetett vona később, mert ha nincs helye az agynak növekedni, ak sorvad :(
Nem baj, h megkérdezted, mert jobban fel tudom dolgozni, ha beszélek róla :)
Ilyen családot mi is ismerünk. Le a kalappal!
(nekem épp elég a saját csapatom, aztán remélhetőleg a sok-sok unoka...)
Milyen műtét volt?
(ha nem akarsz ne válaszolj, nem akarok tolakodó lenni)
Igen, ilyeneknek kéne lenni az embereknek :)
Nem azt mondom, h mindenki gyereket kéne h neveljen, csak legalább ne gáncsolnák a másikat, utálkoznának és irígykednének lépten-nyomon az emberek(többsége)
Ez biztatás akart lenni? Mert ak rosszul csinálod :D
Nekem elég ennyi(ilyet még eddig nem mondtam)!!!
De ha odafent úgy döntenek, ak lesz még, mert el nem vetetném!
Csak most lelkileg tönkretett a kicsim műtétje,uh nem kísértem a sorsot tovább :(
De készen jöhetne egy kislány, nem baj, h nem én szültem, ugyan úgy tudnám szeretni :)
Hálás is vagyok a lányokért. Meg a fiúkért is. :-)
Ismerek családot, ahol a 8 gyerekből az egyszem lány a hatodik...
Akkor vagy ti vagytok ügyesek, vagy mi ügyetlenek :D
Nem azért, mert egyik fiút sem adnám semmiért...de egy lánynak még szorítanák helyet :)
Sziasztok!
Zebra nem írt? Na akkor futok tovább.
Én szeretem a hideget is, mert akkor bedurrantunk a kályhába...nálunk az nehéz,h pici a ház és ilyenkor kicsit nagy a népsűrűség, a srácok meg hangosak.
Én is az 5-ös klub tagja vagyok egyébként, de nekem 2 lány is van benne. :-)
Én szeretem, csak a hideget nem:)
Kitalálhatnák a meleg havat :D
Szép napot!!
Állítólag holnap meg leszünk Dermedve....én már most is fáááázok!! :)
Engem is érdekelne a szappan(is)!!
Viszont mára elköszönök. Jó éjszakát :)
futottak még... :-)
mosogatáshoz akartam kipróbálni
a mosószappant hogy csinálod?
szia
Tényleg? és milyen lett?
mit fogsz belőle csinálni?
most szeretnék ilyen mosógélt csinálni belőle
Eddig a szappant NAOH-ból csináltuk, de valamiért nehezen tudjuk beszerezni és igen nagy a környezetkárosító hatása
ezért most a hamulúgból szeretnék jó szappant készíteni
Én zsírból szoktam csinálni a mosószappant és nagyon jó folttisztító.
A hamulúgból jöhet az oktatás, tegnapelőtt volt az első kísérletem...
A szappan is érdekel. :-)
sziasztok
csatlakozhatnék e?
nagyon igyekszem minden olyan dolgot elsajátítani amit a nagyanyáink tudtak és csináltak.
Szappanfőzésben és lúg készítésben otthon vagyook, ahogy lekvárfőzésben is. Viszonr kenyérsütésben 0 vagyok mert rossz a sútőm és kísérletezni sem merek.
Általában annyiból, 2 felnőtt és 2 ovis esszük, így majd' mindennap sütöm, de frissen szeretjük. (megtehetem, mert babázok) . Kézzel dagasztom és sütőben vagy kályhában sütöm (direkt úgy van kialakítva). Ha itt a család többi része (hétvégi gyerekek) akkor persze többől sütöm, meg veszünk is, ha kell.
Barátnőm 1x süt, egyszerre 4-et, de nekem csak egy forma-tepsim van. Ha 2-t sütök, akkor a másikat jobb híjján jénaiban sütöm, vicces formája lesz... :-)