Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel? (beszélgetős fórum)
Akkor az jó nagy hülye nő lenne :D már bocsi.
Én például imádom ha nyalnak de azt is imádom, ha én Kapok rá a ... ;) Nálunk ezzel a dologgal nincs szerencsére probláma. Ami a legjobban felizgat az az ha egy kicsit durvábban bánnak velem a kelleténél. Volt olyan pasim, aki erre nem nagyon Volt vevő. Ő inkább csak a laza egyhangú szexre vágyott...Hát az meg nem én vagyok :D
Na ez már nagy baj!Amit nem lehet megoldani pénzzel,azt meg lehet még több pénzzel!
Ha ez sem mükődik,akkor csak a báj ital segíthet,mint a mesében. :)
Szeretném ezt megosztani veletek,mert kíváncsi lennék a véleményetekre.
Napokban a Körös mentén nyaraltunk barátainkkal.Egy szép napos délután a cimborámmal elindultunk kenúval az élő Körösön keresni estére valami jó horgász helyet.
Kb 20 perc csorgás után pillanatok alatt hatalmas viharba keveredtdnk,és a legközelebbi alacsony partszakasznál azonnal ki is kötöttünk,hogy megvárjuk az esőzés végét!
Időközben észre vettük,hogy nem vagyunk egyedül a partszakaszon,mert másik kettő kenú, és egy kajak is volt már a parton. Amint elcsendesedett az idő, gondoltuk,hogy bemutatkozunk zápor elöl menekült "hajótörött" társainknak, akik már rutinosan sátorban vészelték át a víhart,mig mi a kenút húztuk a fejünkre! :)
20-25 év közötti baráti együtt járunk párokból álló társasággal hozott össze minket a sors,akik azonnal házi szilva pálinkával és sörrel kínáltak meg minket,miközben tűzet készítettek elő a főzés és a hangulat céljából.Mi is elő kaptuk vésztartalékunkat,amit hoztunk magunkkal az útra ami nem állt másból,mint 10 doboz jéghideg pécsi prémium sörből, és fél liter málna pálinkából, valamint néhány szívarból!Szóval oda-vissza kínálgattuk egymást, mig a szexre nem tért a beszélgetésünk.Nem kevés ital után szinte szabadon nyilatkoztak a fiatalok saját szexuális életükről.Megdöbbentett, hogy az a szexuális fevilágosítás,melyek a mi időnkben kezdödtek el,milyen utat jártak be,és mit értek el a mai fiataloknál!Az alap,hogy óvszer nélkül nem dugunk,mert az egyetemet még be kell fejeznünk!Ezt mondta az egyik pár.Mi leginkább orálozunk, vagy popo szexelünk Ritával , néha azért dugunk is,de csak gumival mondta a másik pár,erre a harmadik pár beszól,hogy az orál,meg a popo nálunk is játszik,mert még mi sem szeretnénk gyerekeket!!
Mi csak annyit tudtunk mondani,hogy igy is úgy is dugunk,mert már mindkettönknél vannak gyerekek! Kiderült,hogy azért vigyáznak a legjobban,mert szeretnének egyetem után dobbantani az országból,és gyerekkel sokkal nehezebb lenne minden!
Minket kicsit lesokkolt a dolog,de ez van!
Vélemény!!?