Babanevek, minden mennyiségben (beszélgetős fórum)
nekem fiú nèvbe a Kornèl tetszik :)
lány névbe pedig a Loretta (Lotti) bàr úgy làtom kezd ez is felkapott lenni, tetszik még a Darinka és a Kincső :)
:)
A lényeg, hogy időben lett nevük:)
Csobot Adélt szereted ?
lehetne a kislány
Csodó Adél ( nem is hangzik rosszul )
Hat embere valogatja :)
Anno mindig azz mondtam, ha lanyom lesz tuti nem Sarolta lesz (ugye o a negyedik ahogy irtam lentebb).
Terhes lettem, kislany. ...egyertelmu volt hogy Sarolta lesz.
Még elotte eldontottuk ha fiu lesz, Artúr lesz. Ez egeszen addig.tartotta magát mig meg nem kaptuk a 12.heti mintavetel utan a papirt "a magzat neme: fiu" ❤
Köszönjük :)
Hát azt láthattátok, hogy én sem a legkülönlegesebb nevek közül válogatok, de ettől a Hanna-Anna párostól a hideg kiráz, előbb nevezném Dzsesszikának a lányomat :D elnézést, ha valakit megbántok, de számomra gyomorforgatóan tömeg ez a két név.
Csodó Lotti - nekem ez olyan tipikus rosszcsont név :D
Nem feltétlenül. A lányom neve 2 évvel előbb megvolt, mint a gyerek. Most 9 hetes terhes vagyok de minimum fél éve tudom a fiú és a lány nevet is.
Bár én imádok neveket adni. A gyerek összes plüssét is én neveztem el:)
Nálam kedvencek:
Lotti,Olívia,Maja,Leila,Amina,Nóra,Borka.
Csodó Csenge is jól hangzik. :)
Anyukám oviban dolgozik és rengeteg a Hanna, az Anna, a Petra és a Szofi is menő lett.
Jó egészséget!
Amugy olyan nehez eldonteni szerintem. Egy eleten at fogjs viselni.
A fiam most 05.18-an született, es 16-an este dontottuk el hogy fogjak hívni :) mar magamat is idegesitettem a nev-kerdessel.
Valoban ezen atsiklottam. Ezzel a vezezeknevvel nem adnam.
viszont akkor Emilia is szóba jön ❤
Amikor terhes voltam, nekem egyidőben volt egy Puma és egy Eulália nevű macskám, mindkettő koromfekete, gyönyörűek voltak.
Eulália név nagyon tetszett, ha lányom lett volna, akkor Eullia lett volna. Szegény férjem kérdezgette, ha fiunk születik, ugye nem Puma lesz ?
crystal,claudia
mark,erik,daniel
Igy hivják a macskámat :D
Na meg Mo-n csak magyaros helyesírással, Kloénak engedélyezik, ami meg szerintem nem szép.
Chloé miért nem lehetne ?
csodó Cloé jól hangzik
Zorka
Milla