Önsanyargatás nélkül is lehet fogyni - egy remek kezdet (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Önsanyargatás nélkül is lehet fogyni - egy remek kezdet
Gratulálok. Magam is életmódváltással értem el a céljaimat és ez a mai napig kitart, sőt ez már a sírig is elkísér szerintem.
Csak így tovább!!!! Ha további alakulást tervezel, akkor szívesen adok egy tanácsot. :)
"Kettő éve áll egy ellipszis tréner (ismertebb nevén: szobainas) a nappaliban"
Ezen jót kacagtam :D ismerős a dolog...:D
Nagyjából én is így élek, lassan 7 éve, annyi különbséggel, hogy az utóbbi három évben keményebb sportra váltottam, amitől nehezebb lettem, de tükör szerint jobb az eredmény.
A hatvanakárhány kg szerintem reális neked, bármennyire is megizmosodsz. Azért mi, nők, nem tudunk bármennyi izmot csak úgy magunkra pakolni.
Gratulálok. Egyetlen tanácsot szeretnék adni: Mérd (méresd) meg a testzsír százalékod. Ez a mérvadó, nem pedig a mérleg. Erre pedig azért is szükséged van/lesz, mert ha az elkövetkezendő egy évben következetese mozogsz, na adj Isten más torna is megtetszik :), akkor izmot építesz, ami "súlyosabb" mint a zsír. Nagyon sokan egy idő után pánikolnak, hogy leállt a fogyás, vagy jött vissza valamennyi, ami (amennyiben rendszeresen mozognak) izom.
Szóval mérvadónak a testzsír százalékot tekintsd.
Sok sikert :)
Ugrás a teljes írásra: Önsanyargatás nélkül is lehet fogyni - egy remek kezdet
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Fogyni szenvedés nélkül, avagy mit üzen a háj lélektana?
- Ha fogyni szeretnél éhezés nélkül :)
- Lehet csak mozgással fogyni diéta nélkül?
- Fogyjunk okosan, önsanyargató divatdiéták nélkül
- Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?)