Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?)
szerintem is jo cikk.
Es en is azt gondolom,hogy egy ember nem a +/- kiloitol ertekesebb.
Viszont a sajat peldambol azt is megtanultam, hogy ha veghezviszek valamit, amirol azelott azt gondoltam, hogy lehetetlen, pl. lefogyok, es eletmodot valtok akkor attol nagyot tudok noni a sajat szememben.
A meregeles szerintem tenyleg nagyon egyen fuggo, en naponta (tobbszor is) merem magam. De nem szokott elkeseriteni a kis plusz suly, en ugy veszem, hogy ez a sulyom termeszetes hullamzasa, es a folyamatos meressel csak megfigyelem a testemet.
Akire viszont rossz hatassal van, ha egy kis sulygyarapodast lat, az tenyleg jobb ha csak ritkabban all ra.
Tényleg jó a cikk.
Ezt az ajakmasszázst ki kell próbáljam :).
Viszont ahogy mondtad Böbi67, mindenki más. Nálam pl. a heti egyszeri mérlegelés nem válik be. Én minden nap mérem magam, hogy kontroll alatt tudjam tartani, másképp elszalad a ló :). De nem csak a kilókat veszem figyelembe, és nem ijedek meg pár plussz dekától :), hanem meggondolom, hogy mitől lehet. Aki viszont "ijedős", az tenyleg csak max. hetente egyszer ... :)
Sziasztok
Karácsonykor felszedtem pár kilót most 71-et mutat a mérleg.2 hete elkezdtem aerobikra járni és heti 3szor mentem ma ráálltam amérgelgre és még többet mutatott:( Kezdek szomorú lenni pedig nem eszemegyáltalán sokat nyáron 65 kg voltam szeretnék visszafogyni annyira.Mit tegyek miért nem ment le egy deka sem szerintetek?
Köszike a tanácsot.
Köszönöm :)
Nem nagyon tudományos, de remélem van benne egy-egy ötlet, ami talán segít... :)
Ugrás a teljes írásra: Fogyni szeretnék = önsanyargatás (?)
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Le szeretnék fogyni...., egy kicsit a segítségetekkel
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 73 kilóról szeretnék 63-ra fogyni. Ha van még valaki hasonló indulósúllyal és céllal, jó lenne együtt csinálni...
- Fogyjunk okosan, önsanyargató divatdiéták nélkül