Önmegtartóztatás, fogyókúra (beszélgetés)
Tényleg minden fejben dől el. Én is sokat iszok , főleg ha rámtör a kajálhatnék. Nekem este a mandarin vált be, azt szoktam enni vacsi helyett.
Édesítőt használok a teához, sőt a főzéshez is cukor helyett pl. paradicsomszószhoz, pudinghoz.
Szerintem is fontos a vitaminpótlás.
Mondjuk a fogyókúrának az az előnye, hogy ilyenkor több zöldséget, főzeléket fogyasztunk , biztos jót tesz a szervezetnek az is.
Kitartás mindenkinek csajok! Megcsináljuk!
Így van az reális! És jól mondod, kevesebbet, de ne semmit! :)
De ez csak az én véleményem, sajnos nem látszik rajtam, hogy ilyen okos vagyok, mert rajtam is van rengeteg, 25 kiló felesleg:( De már olyan rutinos fogyózó vagyok hogy már megtanultam mire figyeljek és hogy maradjak egészséges. Nyár óta fogytam már közel 20 kilót, amiből most pár visszajött ünnepek alatt, de januártól újra nekivágtam! Én tudom, hogy nehéz, de azt is megtanultam hogy azzal hogy sanyargatjuk magunkat nem kerülünk közelebb a célhoz, hosszú távon:)
Kívánom, hogy sikerüljön fogynod, és elérd a célod!:)
Végül is azért próbálok még kevesebbet enni, mert nem a súlyom akarom tartani, hanem fogyni is akarok!
Azt mondják heti 1 kiló, az reális lenne, nem?
Hát lényegében mindegy milyet, az módszertől függ, én nem updatezek, de kinek mi jön be.. Amíg nem szalonnázol be hanem a józan ész keretei közt vmi lájtosat eszel és mondjuk csak fél adagot addig szerintem nincs baj :) Csak azt ne csináld, hogy egyáltalán nem eszel.. mert látod mi lesz a vége:S
Ahhoz vmi olyan akaraterő kell ami nem tudom kiben van meg..
Napi étrendem elég fix, mert oviban dolgozom: Reggel 8.20kor kb 2 fél szelet kenyér,vagy 2 fél zsemle, felvágott, margarin és zöldség
Tea/vagy valami tejes folyadék.
Ebéd: 12.00 valami főtt étel
Uzsonna(ezt már rég nem eszem) de 15.00kor hozzá
Én este 7felé szoktam megéhezni, ma ez 6körül volt. Ma 2 tojásból ettem rántottát, és kb du 2 óta megittam 1 L bubimentes vizet.
Cukrot egyáltalán nem eszem, csak ha már eleve benne van valamilyen kajában, de a lisztet sajnos nem tudom elhagyni teljesen :( Már szoktam étkezési keményítőt használni a habaráshoz.
Minden hétvégén sütök a családnak. Nem vagyok édesszájú, csokit szinte soha nem eszem, nem szeretem ( ebből a szempontból szerencsés vagyok.
Megvan neked az egész update táblázat?
Miért?
Mert azt mondják?
Szerintem ,ha nem bírja megállni ,hogy este egyen,vagy akkor a legéhesebb,akkor aszerint kell enni.
Természetesen ha reggel is farkas éhes,és egész nap is ,akkor nem a bioritmusáról van szó!:))
Jól gondolod! különben minden csak megszokás kérdése szerintem, ha hozzászoktatod magad, hogy este későn nincs evés, akkor nem leszel éhes, igaz az idő míg erre beállsz..
Én különben amit ilyenkor szoktam h savanyúságot, általában ubit eszek, esetleg iszok egy pohár citromos vizet, és messze kerülöm a konyhát :))
Szerintem a reggeli a legfontosabb étkezés.
Én nem tudtam sose kihagyni, felkelés után fél órán belül már megreggelizem, mert ha kihagyom akkor szédülök, rosszul vagyok, gyenge, stb...
Timédi, honnan veszed azt, hogy este nem ehetsz?
Enni ehetsz, csak nem mindegy mit és mennyit.
Milyen ételeket szeretsz, miket nem ennél meg soha?
Le tudnád írni egy napi étrended?
Milyen módszerrel fogyóztok?
Én heti 2x elmegyek tornázni kerek 1 óra az edzés.
Már most korábban is voltam csak a december kimaradt a sok tennivaló miatt.
És igyekszem nem enni 12 óra után, csak olyat amit az update1-es kód enged.
Szia! Ez tuti hogy pszihés.Nálam is így volt sokáig. Fejben dől el a fogyókúra.
Nekem sokat segített a bio-króm szedése.Egy dobozzal szedtem csak be, de onnan indult meg a fogyásom.Szabályozza az inzulinszintet, és nem voltam olyan farkaséhes. Most már könnyebb betartanom a diétát is. Nyár óta 65 kg-ról 58-ra fogytam Update-el kezdtem , most már nem olyan szigorúan tartom, viszont a fehérliszt és cukormegvons már magban félsiker. :)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!