Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Önkritika!!!Te mennyire vagy kritikus önmagaddal? (beszélgetés)
eléggé. de megtanultam magam elfogadni, és mindíg arra gondolok.. lehetne rosszabb is. De javítani mindíg lehet a dolgokon... :)
Nagyon!
Így aztán tudomásul veszem a következményeket:)
nagyon, valószínűleg ezért vagyok kritikus másokkal is.
:)
Sajnos szigorú vagyok magamhoz! :(
:) Köszi, most fény gyúlt a fejemben. :)Úgyhogy abból a gerendából tábortüzet rakok, hogy még nagyobb legyen a fény :D
Attól függ miről van szó. Vannak dolgok, amiket totál elnézek magamnak, mert csak. Más dolgokban viszont gyakran a kelleténél is kritikusabb vagyok.
Még 5-6 kg minusz és maximálisan meg leszek magammal elégedve:-)
akkor én mostanában nem vagyok elég kritikus magammal - bezzeg fiatalabb koromban, sokat voltam tükör előtt, folyton önkritikát gyakoroltam
Nagyon kritikus vagyok magammal szemben...de egyszerűen nincs erőm változtatni azon,amin kellene(kinézet)
Ugyan ilyen vagyok én is.
Ha el fogadnak ilyennek jó ha . nem érdekel senkinek se változóm meg.
Igen magammal vagyok a legöszintebb ,az önkritikam is megvan de , nem vagyok sajat magam ellensege :)
Tudod az emberek mindeg könyebben latjak meg mas szemeben a gerendat , mert ahhoz hogy a sajatunkban eszrevegyuk a szalkat ,allandoan tukör elött kellene ullni :) Ezt viszont kevesen engedhetik meg maguknak ! Szoval a tukör elötti bajolgast... DDD
Most nézem...én nem is "M" csak kis "m"...szóval ennyit az önkritikámról! :DDDDDD
Igggggen
Te tökéletes vagy! :)
Bennem egyszerűen nincs mit negatív kritikával illetni.
Ez van, tök jó vagyok.
:DDD
Szeretem és tökéletesen elfogadom magam. :)
Én kritikus vagyok magamhoz is másokhoz is.
borzalmasan önkritikus vagyok.és maximálisan tisztában vagyok a hibáimmal is,de változtatni nem vagyok hajlandó.
A név csak a megtévesztés kedvéért ilyen.
:)
Akkor én is bemutatkozok:
Én vagyok a szálka mindenki szemében - még nem jöttem rá, hogy miért :)
Akkor én vagyok a kakukktojás.
Elég sok dolgot el tudok nézni magamnak:-)))))
Na jó, a morális határokon belül.:-)))
De jóban vagyok magammal...azt hiszem.:-)))))
...csak a második! :DDDDDDDDDDDDD
hát Én túlságosan is. azt hiszem számomra nem fog eljönni az idő amikor minden szempontból elégedett leszek magammal... ráadásul Én cefetül tudom is büntetni magam minden kis apróság miatt....
Én nagyon kritikus vagyok magammal szemben.
Be is kellett látnom, hogy tökéletes vagyok.
További ajánlott fórumok: