Öngyújtót hol lehet feltöltetni? (tudásbázis)
szia!
nem dohányzom, ezzek az öngyújtóval a gyertyákat szoktam a szobában gyújtogatni:) és nagyon szeretem, és igazán praktikus a gyertyákhoz (mert jó hosszú), szóval ezért szeretném feltölteni.
a projekt már folyamatban, gáz már megvan, majd hétvégén nekiállunk a feltöltésnek:))
köszi szépen mindenkinek az ötleteket!
ma voltam a tesco-ban, és a mellette levő dohányboltban megkérdeztem. egy lány volt az eladó, azt mondta, hogy van öngyújtó töltő spray, és gáz van benne. kérdeztem, hogy még milyenek vannak, és hogy az mindegyikhez jó-e, vagy hogy van ez az egész, de mondta, hogy ő sem ért hozzá.
így aztán nem vettem.
van aki esetleg jártas a témában, és fel tud homályosítani, milyen öngyújtó töltőt vegyek? azt már tudom, hogy van "gázos", de hogy még milyenek vannak, és milyet kell venni ami a legegyszerűbb? :)))
Lehet,h. a nagyobb bevásárlóközpontok trafikjainál is lehet kapni univerzális öngyújtótöltőt.
Nézd meg pl. a Tesco-ban. :)
köszi! megpróbálom kulcsmásolónál, bár momentán abból is csak mister minit jut eszembe, azok meg nem biztos hogy foglalkoznak ilyennel...
trafikot meg egyet sem tudok a környéken, úgy tűnik ezek a bevásárlóközpontok és a multik megjelenésével egyidőben eltűntek :(
de köszi szépen, körbe fogok nézni!
Egyes kulcsmásolóknál még lehet töltetni öngyújtókat.
De otthon is meg tudod csinálni.
A trafikokban lehet kapni gázöngyújtó töltőket.
Ott van pl. a Cedar, az kb. 200-300 ft.
250 ml-es, úgyh. jó db-ig kitart. :)
Ha meg van szelepelve a gyújtód akkor az erre rendszeresített töltő palackból simán.
Szerintem ne kisérletezz!
Gyerekkoromban emlékszem, hogy trafikokban ki volt írva, hogy öngyújtó feltöltés, de ma már nincsenek trafikok.
Van egy öngyújtóm, amivel a gyertyákat szoktam gyújtogatni, és most "kiégett". Mivel szeretem, ezért nem szeretném eldobni, fel szeretném töltetni, de fogalmam sincs, hogy hol csinálnak a mai világban ilyet.
(Vagy ha otthon minimális ügyességgel és eszközzel megoldható, akkor az is érdekelne, hogy mit kell venni, és hogyan lehet otthon feltölteni)
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban?
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Te feltöltetnéd e az arcodat botoxal?
- Vettem egy öngyújtót. A blokk hiányában kicseréltethetem?
- Homlokráncot, mivel érdemes feltöltetni?