Te feltöltetnéd e az arcodat botoxal? (beszélgetés)
Legyen úgy, hogy ne legyen! :) Nekem egyelőre pici nevetőráncaim vannak szem körül. Remélem nem nyúlik meg a képem. ;)
Én sem azt mondom, hogy mindenki múmia lett tőle. De láttam borzasztó, mimikára képtelen arcokat. Akkor inkább vállalom majd a ráncaimat. Már ha lesznek. Mert az sem kizárt, hogy nem is fogok ráncosodni. Van ilyen. :)
Én láttam már szép feltöltéseket is ismerősökön. Nem múmiás. Persze nekik nincs kacsacsőrük hozzá. :)
Nem szurkáltatnám magam.
Egyesek olyanok lettek tőle, mint a múmiák.
Nem. Változunk, öregszünk, el kell fogadni ;)
ha nagyon megrottyannék, persze! még egy mellplasztikát is bevállalnék, szülés után. ;)
Nézzetek be a másik botox fórumba. Az jobban pörög.
Amúgy egyetértek, nem jó a kérdés, hyaluronnal szoltuk feltöltetni az arcunkat, nem pedig botox-szal.
Én borotvahabbal szoktam feltölteni az arcomat. De aztán le is kaparom róla...
Félek minden orvosi beavatkozástól, a természetesség híve vagyok.Ne a külsőmért szeressenek.
Nem vonz a dolog pedig már lenne mit elsikálni :)
Csajok a botox nem feltöltő anyag!! A kérdés rosszul lett feltéve. (Nagyon dlettáns tette fel e kérdést.) Én most csináltattam meg és előtte alapos felvilágosítást kaptam. A Botox az egy hígított méreg, (nem kígyóméreg, de valami hasonló) ami blokkolja az izommozgást 4-6 hónapra, ezért nem tudod utána ráncolni a homlokod, így ránctalanít. A feltöltő anyagokat ajakba szokás adni, meg olyan ráncokba, amit nem lehet botoxal kezelni.
Tehát úgy lehet csak helyesen e témát feltenni kérdésnek: Megcsináltatnád-e magadnak a botoxos ránctalanítást?
Ha anyám génjeit örököltem, akkor sose lesz rá szükségem.
Feltöltöttem. Háromszor. Többször nem fogom, nem azért mert nem volt jó, kb. fél évig tartott a hatása, hanem mert nem akarom többet. Jól vagyok úgy, ahogy:)
Nem. De én még könnyen dumálok:D többre tartok egy kis arcgimnasztikát.
Igen. És fel is fogom. Asszem.
Van egy mély ráncom, amit lehet, hogy feltöltetnék, ha nem fájna. Persze tudom, hogy csak játszom a gondolattal, és nem lesz belőle semmi, mert annyira azért nem fontos :)
Nem vonz a dolog, habár lehetne nevetni a botox alatt, (ha nem lenne illendő), senki sem látná...
szerintem hatalmas rizikó lehet.
Sziasztok!
Most gondolkodom Botoxon... Mi a véleményetek róla?
Biztos, hogy nem. Öregszem méltósággal.
További ajánlott fórumok: