Önéletrajz küldés e-mailben (beszélgetés)
Szia!Egyetértek az előttem szólókkal. Viszont még néhány jótanács: célszerű közvetlenül az igazgatónak címezni a levelet, ha nem tudod a nevét, akkor is legalább a nemét derítsd ki és aszerint szólítsd meg (Hölgyem/Uram). Én pályakezdőként mindig azzal kezdtem, hogy ez és ez vagyok, itt és itt végeztem ilyen szakon és szeretnék hasznos tagja lenni az Ön cégének/irodájának, stb. Ezután jöhet az, hogy felsorolod néhány jó tulajdonságodat (pl. nagyszerű szervező, jól tudok csapatban is és önállóan is dolgozni,megbízható, stb.). Beleírhatod azt is, hogy honnan értesültél a létezésükről és ha nagy cég, akkor ecseteld, mennyire megtisztelő lenne számodra ott dolgozni.
A végére írhatod, hogy csatoltad önéletrajzodat és reméled, hogy felkeltetted az érdeklődését, ha igen, akkor értesítsen elérhetőségeid valamelyikén. Én mindig úgy köszöntem el, hogy : "A személyes találkozó reményében tisztelettel".
Szóval ennyi. :) Mazsolázgass, de ne ess túlzásokba, mert az sem jó, ha sokat írsz (megijednek és nem olvassák végig).
Üdv:
Dorina
sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy hogyan fogalmazzak meg egy e-mailt, amiben szeretném elküldeni az önéletrajzomat, HA nem meghirdetett állásra jelentkezem, csak mint leendő pályakezdő szeretném felhívni a munkáltatók figyelmét arra, hogy létezem, és munkát keresek. Nyilván nem csak annyit szeretnék beleírni, hogy mellékelten csatolom az önéletrajzom és a motivációs levelem, hanem egy szép kerítő szöveget is szeretnék még mellékelni, de ezt nem tudom mit írjak!!!
Ha segítenétek, nagyon megköszönném :-)
További ajánlott fórumok:
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Modern stílusú önéletrajz tippek, tanácsok
- Mennyi fizetési igényt írnátok az önéletrajzba?
- Te ferdítenél az Önéletrajzodon?
- Milyen a jó önéletrajz?
- Ha e-mailben kell elküldenem az önéletrajzomat, akkor mit írjak bele? Csak a legfontosabbakat? Köszönöm előre is a válaszokat!