Önbizalom növelő tréning:D a jelszó: csak szépet s pozítivan:) (beszélgetés)
Nekem mostanában vannak az önbizalmammal kapcsolatos problémáim. Már egyre többen veszik észre, hogy alig van önbizalmam. Már lassan két éve, hogy új suliba járok, de még mindig nem szoktam meg, nem jövök ki annyira a többiekkel és ez nem jó. A régi osztálytársaimmal meg már szinte nem is beszélek.:S Úgyhogy egyre kevesebb emberrel beszélek. Kezdek egyre érzékenyebb lenni és minden apróságot magamra veszek, gyakran sírok emiatt és sokat rágódok rajtuk.:(
Egyébként szeretem magamban, hogy vicces, okos, kedves vagyok. Külsőmmel különösebb problémám nincs.
Amit a legjobban szeretek magamon,az a szám.
De egyébként nem látom magam csúnyának,szval nem vagyok kétségbeesve,h h nézek ki.
A belsőmben azt szeretem,h nem ítélem el az embereket a külső alapján, megvalósítható álmaim vannak, kedves vagyok másokkal, nem néem hülyének azokta,akik nem ugyan úgy gondolják a dolgokat,mint én.
szeretem,h általában kedvelnek az emberek,h jó a kapcsolatom a családommal.
A testi adottságaimat már nagyjából elfogadtam,szval ki vagyok békülve magammal (pl azzal,h izmosabb combjaim vannak).
Sziasztok.
Hát belső tulajdonságot nem tudok írni:S Amit szeretek magamon, illetve elfogadhatónak tartom, az a szemem.
"Pesszimista ember még soha nem derítette ki a csillagok titkát, nem fedezett fel ismeretlen tájakat, s nem nyitott meg új kapukat az emberi szellem előtt."
/Helen Keller/
Szeretem: Az alakomat, az arcomat, a hosszú, természetes, dús és hullámos hajamat, az egyéniségemet, a stílusomat, a pozitív hozzáállásomat.
Nem szeretem: bizonyos hülyeségeimet, az olykor felbukkanó kétségbeesésemet, az előítéleteimet.
én elégedett vagyok magammal,külsőleg és belsőleg is,de azt is tudom h mik a hibáim:)
Arra meg mindig is tettem magasról h ki mit gondol rólam:D::D
Akkor te egy pozitív ember vagy :)
Én a szemem szeretem, az arcom, hogy kedves vagyok, de néha morcos.
Sok van:):)
Szia!
Szerintem először azt írd le hogy te mit szeretsz saját magadon, vagy nem ezért nyitottad a fórumot? :)
sziasztok!
a fórum célja,hogy mindeki pozitivabban gondolkodjon magáról (külső-belső egyaránt:)). A lényeg,hogy azt írd le,amit szeretsz magadon s magadban:) s erre koncentráljunk s ne az esetleges hibákra:) a jelszó: csak szépet s pozítivan:)
hisz annyira negatív mostanában mindenki, ahogy én vettem észre:) ezen változtatunk!:)
(ha esetleg van ilyen fórumtéma akkor bocsi:)De én nem találtam:)de ez azért ne akadályozzon senkit se az írásban:)
További ajánlott fórumok:
- Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :)
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan!
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Önbizalom növelő könyvek