Önbizalmat növelő könyvek (beszélgetés)
7. főnix01
2016. jún. 20. 12:08
Köszönöm az eddigi válaszokat :) igyekszem hasznosítani őket :)
6. ibolyka43
2016. jún. 20. 10:04
Én a Siker könyvekböl sok jót olvastam,eröt meritettem belöle,csak azért is meg tudom csinálni!
5. Mezei Virág
2016. jún. 20. 10:01
+ [link]
4. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Főnix01)
2016. jún. 20. 09:58
3. Betsabé
2016. jún. 20. 08:29
Bibliát. Millióknak segített. Kezd János evangéliummal.
2. Nikice
2016. jún. 20. 07:00
Bármilyen önismereti könyv. Amint rábukkansz az értékeidre (egészséges) önbizalmad napról napra növekedni fog. A "természet" senkivel nem cseszik ki annyira, hogy semmiben sem jó. Azt kívánom találd meg azokat a területeket, amikben kimagasló vagy. Mert van olyan, több is. Én Louise L. Hay könyveket ajánlok első körön, de hanganyag is elérhető a megosztón. Megerősítések vannak benne. Brian Tracy-nek, Dale Carnegie-nek szintén vannak remek művei, ha felülemelkedsz a manapság divatos, olykor "too much" stíluson, örök igazságokat olvashatsz benne, amik neked is lendületet adnak, és nem csak elhiszed, mi mindenre képes vagy, hanem képes is leszel rá. Utóbbi műveknél mondom, picit ezt az amerikai stílust meg kell emészteni, van ez a klasszikus gondolatmenet, hogy micsoda sanyarú sorsa volt az illetőnek, meg 1 dollárral kezdte az életét, engedd el, mindenkinek van egy sztorija, arra épít. Marketing része: minél szomorúbb, annál ütősebb :)
1. főnix01
2016. jún. 19. 23:21
Sziasztok!
Semmi önbizalmam sincs semmilyen téren. Azt tudom, hogy ez így nem jó, és szeretnék ezen változtatni. Komoly gondjaim vannak miatta. Milyen könyvet tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Párom nem akar gyereket mert Drága! Önbizalmat kérek
- Hogy lett önbizalmatok szülés után? Már a párom sem kíván.
- A te pasid is rombolja az önbizalmadat?
- Te hogy állsz az önbizalmaddal?
- Barátnőmnek abszolút nincs önbizalma! Tudnátok olyan könyveket ajánlani, ami ezzel a témával foglalkozik, és esetleg segíthetne neki?
- Önbizalom növelő könyvek