Omlós csirke almával recept

Hozzávalók:
- MAGGI Fokhagymás csirkesült alap
- 80 dkg csirkecomb
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 db közepes alma
Az Omlós csirke almával elkészítési módja:
Elkészítés: A tasak felső részében található sütőzsákot egy hőálló tálba helyezzük. A húst megmossuk, szárazra töröljük. A mézet a mustárban elkeverjük, majd ezzel a húsokat megkenjük ezután egyenletesen rászórjuk a MAGGI fokhagymás fűszerkeveréket, majd a sütőzsákba tesszük. Az almát megmossuk, meghámozzuk, a magházat eltávolítva kb 1cm-es karikákra szeljük, és a hús köré helyezzük. Végül a sütőzsák mellett található lezáróelemmel zárjuk a tasakot. A tetejét néhány helyen kiszurkáljuk és kb 200°C-on sütjük.
Ízlés szerint zöldséges rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ági98, 2008. nov. 20. 18:11
Az omlós csirke almával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.