Olyan nők, akik közel 40 évesen vagy később szülnek, azok sokkal fiatalabbnak néznek ki ahány évesek. Mi lehet az oka? (beszélgetés)
Nekem is volt ilyen gondoltom,hogy 50 évesen már nem akarok szülőire járni ..ugy hozta az élet,hogy fogok....ráadásul 2 gyerekére is😂
Leszek 60 mire befejezik a sulit,remélem megélem.
Ha én 20-at tudnék,majdnem kiskorú lennék😂
Sógornőm fiatalabb tőlem 6 évvel,de kinéz 45-nek,2 gyereke van és baromi igénytelen...magára,gyerekekre,környezetére..
Ezzel végképp nem szeretnék kérkedni:DDD
Sokan azt hiszik, hogy autista vagyok....
Ennyi hülyeséget összehordani.
22 évesen szültem, nem voltam ideges, el tudtam látni a gyerekemet, adtam és adok magamra. Amikor leírtam itt, hogy nekem gyerek mellett is csilivili a lakásom, foglalkoztam magammal, férj sem volt elhanyagolva, akkor én minden voltam, csak normális nem....
17 éves koromban azt mondták, hogy 5 évet letagadhatok. Megsértődtem:D
A szülésnél azt gondolták, hogy max. 15 éves vagyok. 28 éves koromban azt hitték, hogy 18 éves vagyok (ekkor már ugye 6 éves volt a gyerekem).
40 éves koromban 28 évesnek néztek. Most, amikor simán néni korban vagyok 52 évesen, 35-40 évesnek saccolnak és igen meglepettek, amikor megtudják, hogy 30 éves gyerekem van.
Igyekszek fiatalos maradni, és nem azzal, hogy anorexiás súlyban tartom magam...
A teoriátok téves, ez genetika és nem a mikor szülünk gyereket.
A terhesség viszont jótékony másra. Gondolom a női hormonok miatt gyorsabbannő a haj, de a lábunkon a szőr nem:D
Nem volt nehéz kitalálni... :DDD
Mindig mással foglalkozik ahelyett, hogy a saját életét tenné rendbe.
Igazad van. Barátnőm közel 40 éves, maximum 25-nek néz ki, sportol. Ő azt szokta mondani, hogy se gyereke, se férje persze hogy jól néz ki, hisz csak magával kell foglalkoznia.
Meg nyilván az életmód, genetika is meghatározó.
Hülyeség.
Milyen kutatások támasztják alá a kijelentésed?
elhadják - elhagyják
rengetek - rengeteg
Igen, 6-8-10 gyerek, csak ott a többediket már a tesók "nevelték", ők vigyáztak rá a legtöbbet, nem az anyuka. Az első gyereknél még mindenki ügyetlen, ismeretlen a helyzet, akkor tanulják a szülőséget.
Amúgy meg semmi köze a szülésnek ahhoz, hogy ki hány évesnek néz ki. Gyerek nélkül még mindenkinek több ideje van magára, jobban karban tudja tartani a szervezetét. Viszont akik korábban szültek, hiába fiatalok, kevesebb idő jut magukra és több az idegeskedés is. Ez pedig bizony meglátszik mindenkin. Ezért lehet az, hogy egy 40 éves nő, aki most szüli az első gyerekét esetleg jobban néz ki, mint egy 40 éves, akinek már 10 éves gyereke van. Persze ebben semmi törvényszerűség nincs, láttam már olyan anyukát, akit három gyerek nyúz és mégis tip-top, míg olyan gyermektelent, aki jóval idősebbnek néz ki a koránál. Szóval emberfüggő, kinek mennyire fontos az, hogy jó formában maradjon. Egyik sem elítélendő, mindenkinek mások az igényei és a testi adottságai. Valaki megszakad és mégsem tudja megtartani az alakját, valaki pedig punnyad és zabál, mégis úgy néz ki, mint egy topmodell. Ez van...