Olyan mintha az epreim szára (balkon ládában vannak) tetves lenne, tapasztalt már ilyet valaki? (tudásbázis kérdés)
6. VTünde
2011. máj. 7. 14:55
Köszi, szerencsére csak pár tövön van!
5. 41fdab80c1
2011. máj. 7. 13:39
Sima vízzel is permetezhetsz, vagy tegyél bele a tapadás miatt egy kevés mosógatószert. Ha van környezetkímélő(pl.zöldbékás Frosh)az a legjobb.
Tehát a lényeg az, hogy jól permetezd be, ne sajnáld,hogy kis élősködők ne jussanak levegőhöz.
4. VTünde
2011. máj. 7. 10:51
Még virágzik...nagyítóm nincs..szerintem. Szárnyakat is látok...
No megnézem neten.
Köszi!
3. barackmag
2011. máj. 7. 10:48
Ha tetves, akkor azt meg tudod állapítani, fogsz egy nagyítót és megnézed, hogy milyen állatka van rajta. A neten szerintem találsz hozzá képeket összehasonlításul. Csak permetezéssel tudsz megszabadulni tőlük, de ilyenkor már nem nagyon szabad permetezni, mert lassan már érni fog.
2. VTünde
2011. máj. 7. 10:41
Aki igen, írja meg legyen szíves, mitől lehet és mi az ellenszer? Köszönöm!
1. VTünde
2011. máj. 7. 10:41
Olyan mintha az epreim szára (balkon ládában vannak) tetves lenne, tapasztalt már ilyet valaki?
További ajánlott fórumok:
- Jó taktika, ha kicsit húzom a pasi agyát azzal, mintha nem is igen érdekelne?
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Akkora a hőség, mintha szaunában lennék. Én szeretek sütni,...
- Mit gondoltok arról, aki a balkonon kutyát tart?
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.