Olyan letölthető programot keresek, amelyik segít a kisfiam angol nyelvü énekeinek visszahallgatásában. Tud valaki ilyet? (tudásbázis)
Lányok!!!!!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget!
sikerült!!!!!!!!El is lehet menteni.Az biztos, hogy én nem fogok rajta énekelni,mert majd leestem a székről mikor vissza hallgattam magam.
Még egyszer, köszönöm, és mindenkinek további szép napot!!!!
Azon a kereső részbe beírod pl hogy "hangfelvevő", vagy hogy "hangfelvevő letölt", stb., a keresésre kattintva kiadja azokat a honlapokat, ahol ilyesmikről szó van. Ezeket megnyitva találhatsz olyan oldalakat, ahol le lehet tölteni ilyen progikat.
De bármi más kell, használd ezt a kereső oldalt. Mindenfélére rá lehet keresni, csak be kell írni hozzá a szót, amiről keresel, pl betegség neve, étel neve, stb.
Az első linket bemásolva bejön a honlap és van egy ilyen szöveg:
Letölteni itt tudod, a kezeléséről egy kis információt pedig itt találhatsz.
Az "itt tudod"-ra kell klikkelni, azzal tudod letölteni. Az "itt találhatsz"-ra kattintva pedig a kezelési infót tudod elolvasni.
A második linknél ilyen szöveg van:
Kiváló hangfelvevő szoftver, amellyel az internetes rádióadások, vagy a mikrofonon beérkező hangok mellett a Winamp, Windows Media Player, QuickTime, RealPlayer, PowerDVD, Flash programok és különböző játékok hangjait is felvehetjük. A felvételek MP3, WMA vagy WAV formátumban is elmenthetők.
Fájl letöltése
setup_amwr350.exe Verzió: 3.5.0 Méret: 5.0 MB Licence: próbaverzió (shareware) Operációs rendszer: 9NX
Ezek mellett jobbra kell hogy legyen kékkel írva, hogy LETÖLTÉS, előtte van egy kék nyíl is, ami lefelé mutat. Arra kattintva lehet letölteni.
Szívesen.
Ha esetleg nem működnének a progik, akkor keress rá még a www.google.hu-n. Pillanatok alatt találhatsz még letölthető progikat.
Sőt, az első linkhez, amit adtam még használati utasítás is van, olvasd el.
Amikor letöltötted a progit, akkor kell rajta lenni felvétel gombnak, azt benyomod, és a mikrofonba beszélsz vagy énekelsz. Amikor vége, akkor leállítod.
Be kell állítani, hogy hová mentsd, utána vissza is tudod hallgatni.
Van hozzá egy progi, ami elvileg benne van a windowsban. Nem tudom már pontosan, hogy hol van, évekkel ezelőtt szórakoztunk vele a húgommal, ráénekeltünk és visszafele lejátsszással hallgattuk vagy felgyorsítva, vagy lelassítva.
Szóval azt nem tudom, hogy a windowsban hol van pontosan, de le is lehet tölteni ilyen programot, itt van pl két link:
Már csak a mikrofon kell, hogy ki is próbálhassátok.
További ajánlott fórumok:
- Ingyenesen letölthető képszerkesztő programot hol találok?
- Tud valaki internetről ingyenesen, legálisan letölthető képkeretező programot?
- Tud valaki interneten letölthető ingyenes egyszerű számlázó programot?
- Van 1Sony DCR-TRV 255E típ.kamerám, szeretném átmásolni a videókat dvd-re. Tud valaki 1 jó letölthető ingyenes videószerkesztő programot?
- Adóbevalláshoz hol találom a letölthető ellenőrző programot?
- Ismertek bármilyen ingyenesen letölthető "videókicsinyítő" programot?