Tud valaki internetről ingyenesen, legálisan letölthető képkeretező programot? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Tudja vki, hogy az imikimi.com ingyenes vagy fizetős?
Köszönöm.
Ez engem is érdekelne....és tudja, valaki hogy képeslapba , hogyan tudok fényképet beilleszteni?
köszi...
Szia! Először is belépsz. Kiválasztod a neked tetsző képet, amibe szeretnél képet tenni.
1. Customize
2. add photo = tallózás
3. a keretet addig forgatod és húzod, amíg a kívánt kép be nem igazodik. A zöld ponttal forgathatsz. Ha nem tetszik a kép bele, akkor a kurzort lenyomva hagyva a szélre húzod, és a megjelenő felíratnál eldobod.
4. Save = mentés (itt várni kell egy kicsit)
5. Majd végleg elmented a saját magadnak.
Remélem segítettem. Sikeres képkészítést.
Az "imagechef" képkeretező használata:
Belépünk az oldalra. Megkeressük, hogy melyik keretbe szeretnénk képet tenni. Amikor megvan, rákattintunk a "Tallóz" gombra, majd megkeressük azt a képet, melyet szeretnénk betenni. A kinézett képet kijelöljük, megnyitjuk, és máris dolgozik a gép, és előhozza a képet. Van egy zöld színű tábla, melyen a "Crop" felírat van, erre katt. Várunk egy kicsit, és a kép máris bent lesz a keretben. Amennyiben szöveget is szeretnénk ráírni, akkor a kép alatti üres téglalapba (Type your phase here) kattintva megjelenik a cursor, és máris lehet a szöveg beírni. (Van olyan, amelyik nem ír ékezetet.) Oldalt van egy fekete szívecske, amelyre katt. különböző ábrák vannak, ezeket a szöveg elé, közbe v. végére be lehet illeszteni. Majd végül (piros téglalap) "Preview" rákatt. és kész a kép. Az elkészült képet a bal felső sarokban megjelenő ikonnal lehet menteni.
Sok sikert a képek készítéséhez.
Azt nem tudjuk, de a regizősök mind fizetősök, úgyhogy gyorsan ki is léptünk.Pedig szup program és nagyon egyszerű még zéro angol tudással is.
Bocs, nem tudtam igazán segíteni.
Szia / Sziasztok!
Írod, hogy pénzért lehet regizni. Szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor a pénzt hogyan tudják beszedni. Sokszor belépek én is ide-oda, de mivel a legtöbb angolul van, így nem tudom, hogy az most ingyenes-e v. fizetni kell érte. Ha fizetni kell, akkor az hogyan történik.
Köszönöm a választ előre is.
Magic Photo Editor - Képszerkesztő program
Ez egy nagyon egyszerű program. Könnyű kezelni van sok keret meg sok más.
Az IrfanWiev-ben valóban van keretezés, nagyon egyszerűen használható.
A File menüsor IMAGE pontjára kattintva megjelenő pontok közül a CANVAS SIZE (keret mérete) sort kell választani! A megjelenő táblán pixelben kell beírni az oldalsó illetve alsó-felső keret méretét.(pl:10-10) Alapból fekete keretet készít, a CHOOSE fülre kattintva színt lehet választani.
Nagyon jó program, sok sikert a használatához, probléma esetén szívesen segítek!
Videos,translator,games,downloadprograms.
Ezeket töltöttem le.
További ajánlott fórumok:
- Munkaügyi leírásra lenne szükségem.Tud valaki ingyenesen letölthetőt?
- Tudnátok nekem ajánlani ingyenesen letölthető magyar nyelvű fényképszerkesztő programot?
- Ismertek bármilyen ingyenesen letölthető "videókicsinyítő" programot?
- Ki tudna segíteni? Szükségem lenne egy magyar nyelvű ingyenesen letölthető nyilvántartó, vagy munkaügyi személyzeti nyilvántartó programra
- Vannak legálisan és ingyenesen letölthető háztervező programok?
- Fényképezőgéppel felvett videót milyen ingyenesen letölthető program segítségével tudnám lejátszani a számítógépen?