Olyan éttermeket, kávézókat keresek Győrben, ami olcsó, de jó minőségű, tudtok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
4. marcipán88
2012. febr. 7. 20:09
Köszönöm, ott még sosem jártam:)
3. Zóra84
2012. febr. 7. 15:29
Kétszer voltam Győrben életemben, először véletlenül találtunk rá a Hotel Famulus Pódium Éttermére. Közepes árak, jó minőségű ételek, kedves a kiszolgálás. Második alkalommal már direkt oda mentünk ebédelni és ha legközelebb arra járunk, akkor is azt fogjuk választani. Persze lehet hogy vannak jobbak is, de én csak ezt az egyet ismerem.
2. marcipán88
2012. febr. 7. 12:26
Olyan éttermeket, kávézókat keresek Győrben, ami olcsó, de jó minőségű. Illetve olyan kávézót például, ahol lehet szendvicseket kapni. Pápán van egy kéváház, az Esti Kornél, és igazából ehhez hasonlót keresnék. De ne legyen ilyen elit, mint például a Patio vagy a Pálffy. Köszönöm :)
1. marcipán88
2012. febr. 7. 12:23
Győr étterem, kávézó, reggeliző. De melyik?
További ajánlott fórumok:
- Terhességi tesztekről - kinek mikor mutatta ki a babát, volt-e gyengébb minőségű teszt negatív, stb.
- Michael Kors jó minőségűek a cipők és a táskák ?
- Esztergomi pihenésre várok programokat, éttermeket, stb!
- Tud valaki olyan éttermeket Budapesten ahol kimondottan cukorbeteg számára is van ételsor összeállítva?
- Budapesti csajok! Bulizni, éttermeket, új helyeket felfedezni kinek van kedve? (Budapesten)
- Milyen éttermeket ajánlanátok Szolnokon?