Olvastad A kőszívű ember fiait? Mi a véleményed róla? (beszélgetés)
ja, nem, jövőre. 18 vagyok, októberben születtem, csak a gép elírta. idén csak kisérettségim lesz. fogalmam sincs, miből teszem le a rendes érettségit...:P matek, töri, magyar, angol...és a szabadon választott tárgy, amit még nem tudok:S ma nem voltam suliban, a kórházba kellett mennem EEG-re...agyifuknkció-vizsgálat...tudod, epilepsziás vagyok. fél négyre értem haza, gyors kaja, hajmosás(EEG-hez egy vödör zselét kennek a fejemre:P) aztán futás a nőhöz, akinél babázok. a kisbaba csúnya és büdös...:P de azért nagyon aranyos:). baromira féltem tőle...öltöztettem, meg fölvettem, pelenkáztam...nagyon ijesztő volt:S
legközelebb már fürdetem is:O
olyan vagyok, mint a mosott sz*r...:P
koleszos vagy? olyan messze van a suli onnan ahol laksz egyébként? melyik városban?
Helloka!
Hát, az elég rossz lehet, hogy olyan tanárotok van...
Te az idén érettségizel, ugye? Miből?
Érdekes, az én barátnőméknél ("nővéreméknél") is az a gond, hogy nagy a korkülönbség köztük, és olyan sok rossz dolgot ért már meg szegény lány ez a kapcsolat miatt... :(
Hogy telt a napod? Mi volt a suliban? Én ma elég jól elviseltem a matekot, bár elég álmi voltam. Valahogy a törit is túléltem, most majd 16:15-től lesz neveléselméletem, aztán megyek a koleszba, és igyekszem belevetni magam a tanulásba... :S
jó éjszakát!:)
XXX
ŁŁŁ
Bocsi, de mostmár megyek, tanulnom kell. Majd írj, én pedig holnap jelentkezem!
Szép estét! :)
Bocsi, hogy csak most írok, de közben a naplómat is írtam, így nem tudtam, hogy írtál... :S
Egy húgom van, idén nyáron lesz 16 éves. :D Az jó, ha olyan közel álltok egymáshoz az unokatesóddal. Mi az egyik barátnőmmel tartottuk egymást nővéreknek, csak sajna már nem olyan a barátság, mint volt... :( Nem vesztünk össze vagy ilyesmi, csak nem érzem már, hogy fontos vagyok neki, csak az ő dolgaival foglalkozik, és csak akkor néz felém, ha segítségre van szüksége... :(
Mi bajod volt, hogy beteg voltál? Nátha?
Szeretem a sulit. A középsulit nem nagyon szerettem, az egyetem sokkal jobban tetszik! :D
Jó napom volt, bár matekon szét untam az agyamat. :S Taliztam a barátommal, kaptam tőle nőnapra deszertet, nagyon ari volt. :) Neked van barátod? :D
Hát, én nem szoktam korán lefeküdni. Vasárnap este főleg nem, pedig hétfőnként 5 körül kelek. :S Egy hete 1,5 órát aludtam, két hete 15 percet, most sikerült kb 4 órát. :P
Nem tervezem, hogy Magyarországon dologozok majd...
Igen, a várár olyasmi, mint a piac, csak nagyobb :D
Nekem egy 15,5 éves húgom van.
Hogy telt a napod? BOLDOG NŐNAPOT! :D
teljesen mindegy, mit írsz, csak azért gondoltam, hogy megadom, mert látom, hogy te elég sokáig fönt szoktál lenni neten, én meg inkább délután érek rá. szívesen veszem, ha írsz a fórumba, mert amikor van időm, jobb szeretek inkább "chatelni", mint e-mailezni, mert így "folyamatosan" beszélgetünk. de, ha mondjuk, hajnali 1-kor még itt vagy, és van valami, amit feltétlenül ki akarsz beszélni, és épp nekem, akkor írhatsz e-mailt is:)...egyébként, hétvégén ráérek sokáig, csak hétközben nem szeretek/tudok fönn lenni...te hogy bírod ezt? én hajnali egykor már lefordulnék a székről!:D
iggggen...ölök-halok a töritanáromért, meg a felejthetetlen óráiért is!:P a hoxára akkor bukkantam rá, mikor a külföldi munkákról akartam infót gyűjteni, és kidobta ezt az oldalt is, de csak úgy kérdezhettem, ha regisztrálok...aztán ahogy olvasgattam, láttam, hogy már az összes kérdésemet föltették, és meg is válaszolták.:)aztán itt ragadtam.:)budapestre járok suliba, kb 20 km-re van tőlünk. magyarországra szeretnél jönni dolgozni, ha lediplomázol?
Három percet késtem, ha előbb írtam volna, akkor még el bírtad volna olvasni... Na mindegy. :S
Jóéjt!
Akkor inkább e-mail-t írjak majd..?
Szóval te is ennyire "szereted" a törit..?! :P
Az jó, nekem már régen volt izomlázam, de nagyon utáltam amikor pl. nem birtam kiegyenesíteni a hátam, mert akkor fájt, így görnyedt háttal kellett járnom addig a pár napig, amíg el nem múlt az izomláz... :S Az még jobban elviselhető, amikor a hasam fáj az izomláztól, ha nevetek, trüsszögök, köhögök stb, de ezért sem repestem a boldogságtól. :P
Én délelőtt a vásárban voltam, de nem vettem semmi mást, csak egy csokit anyunak. :) Délután pedig a tatámnál voltam.
Hova jársz suliba (város)? Tesód van? Ja és hogy találtál rá a Hoxára? :D
ne haragudj, megyek aludni, holnap nagyon korán kelek...hát igen, nem vagyok egy éjszakai bagoly:P
ha nem bánod, e-mail címemet elküldöm priviben, írj, ha van kedved!:)
Jó éjszakát!
XXX
Az jó lehet! De hogy van időd ilyesmire a suli mellett..? Milyen gyakran mész majd hozzájuk?
Milyen edzésre jársz? Úgy értem, hogy milyen tornák vannak ott, vagy ilyesmi..? Ennyire szereted a testedzést? :)
Egyébként hogy telt a mai napod?
Úgy érted, hogy magyar suliba jártam-e, ugye..? Igen. Általánosba is, középbe is, meg most az egyetem is ahová járok teljesen magyar, persze szerb nyelvet, mint tantárgyat azt kell tanulni. :S
Akkor folyamatosan jársz edzésekre? Milyen fajtákra?
Hány éves gyerekekre vigyázol anyud barátnőjénél? :) A szüleid nem ellenzik, hogy külföldre menj?
Hát igen, valahogy nálunk ez kimaradt a középsulis anyagból, mégcsak nem is tanultunk Jókairól egyáltalán. :S
Ez tanítóképző, tehát nem tanár leszel, hanem tanító. Meg van óvópedagógus szak is, de én a tanítóra járok. Talán lehet majd továbbképezni magad, akkor magyartanárrá szeretném képezni magam... Mindig nagyon szerettem a magyart, mint tantárgyat! :)
Hová szeretnél külföldre menni? Mit dolgoznál?
szia.:)
csak azért kérdeztem, mert olyan furi volt, hogy most veszitek a kőszívűt meg ezeket...de így mostmár értem.:) milyen tanár leszel, mit fogsz tanítani? én még gimibe járok, rajzot tanulok emelt óraszámban, de nem ezzel szeretnék foglalkozni. a tanárnak sikerült elvennie a kedvem...:P meg én igazából nem kimondottan rajzot szerettem volna tanulni, hanem divattervezést, csakhát az se egy keresett dolog, és nagyon kemény sikeresnek lenni benne. a rajzzal se könnyű érvényesülni, kivéve ha mérnökire mész tovább, de én matek-fizikából nem állok a helyzet magaslatán...:S jobb, ha én nem tervezek házakat/autópályát, azt hiszem mindenki jobban jár...:D igazából azt tervezem, hogy kimegyek érettségi után külföldre, nyelvet tanulni, meg dolgozni. szerintem még az au-pairkedés lenne a legjobb választás...
Közgazdasági középsuliba jártam, és most vagyok elsős a tanítóképző egyetemen. Te jársz valamilyen suliba? Milyenbe?
Én nagyon szeretem Danielle Steel könyveit, azt is olvastam, amire gondolsz, Áldott teher a címe.
Stephen King-et még nem olvastam, de nem is nagyon érdekel... :S
Majd írsz, ha megint itt leszel. :)
neveléselmélet? tanárnak készülsz, vagy szociológusnak, vagy ilyesmi? most vmi középsuliba jársz még? igen, Danielle Steelnek mindig ilyen romamntikus regényei vannak, filmen láttam egy-kettőt. nem tudom, azt olvasod-e, amire én gondolok; több család életét mutatja be, akik mindannyian gyereket szeretnének, de különböző okok miatt nem jön össze a baba, és azt írja be, hogy végül is ki miért dönt örökbefogadás, és egyebek mellett. az egyik barátnőm meg Stephen King-ért lelkesedik nagyon...én nem igazán szeretem a könyveit, szerintem elég elrugaszkodottak, és elég gusztustalanok...a Halálsoront, meg a Sorvadj el!-t olvastam tőle, filmen is láttam, de ennyi elég is volt. nem tudom, mikor leszel fönn legközelebb, majd írj, ha van kedved.:)
XXX szia