Oltás után baba (beszélgetés)
Szia! Nagyon sajnálom! 😢
A Pfizer után nem kell sokat várni, 2. adag után a következő ciklusban elvileg.
Moderna után is várni kell 2 hónapot? Az ugyanazon az elven müködik mint a Pfizer.
Aki lombikosként kapott Pfizert, hogy érte el? Nekem ho-t nem hatja meg.
40 év felett vagyok, minden hónap drága...
Mi nem dühöngünk, már csak jókat mosolygunk a rendszerszintű logikán. Akár lakcímet vagy háziorvost nézzük, logikusan a lakással szembeni épületbe kellett volna kapnom nekem is időpontot. Helyette mehettem a IV. kerületbe, ide meg, a XV.-be beutaltak nagyon sok XVII. kerületit.
Biztosan van oka ennek, amit nem közölnek, mi nem tudhatjuk, de ez így nagyon mulatságos 😄
Nálunk se (Baranya, kisváros).
Igaz, 1 hete regisztráltunk, de úgy tudom, hogy nem a regisztráció időpontja határozza meg az oltás sorrendjét. Nem hiszem, hogy más helyzet lenne ha korábban regisztrálunk. 26 és 35 évesek vagyunk.
Várunk és majd lesz valami. Dühöngeni felesleges, de azért már jó lenne szabad kezet kapni.
Akkor a férjem a 26,két hét múlva 27 életévével kimaradt a szórásból... Pedig él a regisztrációja, ellenőriztük.
Engem oltóponton oltottak, de háziorvosi oltásnak se híre, se hamva. 29 vagyok.
Nem hiszem, hogy mimdenhol ez lenne az átlagéletkor a most soronkövetkezőknek.
Manapság nem a fiatalok szülnek.
Amúgy meg a 20-22 éveseket oltják jövő héten.
Sziasztok!
Olyanokat keresek akinek covid oltás után sikerült a baba természetes úton vagy lombik során!
További ajánlott fórumok:
- A 18 hónapos oltás után volt valami mellékhatás a gyermekednél?
- Akik már beadatták a Pneommococcus elleni oltást, volt valami mellékhatás vagy utótünete a babának?
- Szputnyik után ki mit kapott 3. oltásnak? Ugye Pfizert és nem akarják ránksózni a Sinopharmot?
- Oltás után mennyire lázasodhat be a baba? 3 hós baba mai oltás után 38, 7 fokos lázas.
- Mar 2 nappal a 15 honapos oltas utan normalis a laz es orrfolyasos tunet? (nagyon nyűgos-sírós is a baba)
- 4 hónapos oltás után a te babád is lázas lett?