Olaszországba készülünk a tengerre, segítenetek hova érdemes menni két kisgyerekkel? Nagyon drága se legyen. (tudásbázis)
Valoban kicsit hasonlit. Amugy azon gondolkodtam, hogy lehet hogy akkor mikor mi voltunk a szel kavarhatta fel a vizet/csinalt hullamzast, es egyebkent meg nyugodt a viz Caorle-nal? Nem tudom.
Hat ha valaki olasztanar, akkor valoszinuleg nagyon vonzodik az orszaghoz, amit nem is csodalok! :)
szia!
én a múlt évben 3 hónapot voltan babysitter Olaszországban,Grado-ban voltam végig a 3 gyerkőccel,nagyon jó volt!nagyon sok gyerekes család választotta,és nincs olyan nagyon messze Mo-tól!ha nekem lesz picikém,biztosan oda megyünk!kb 3 méter befelé és még csak bokáig érő volt,majd azután is sokáig-sokáig pancsolós. :)
Bibione.Homokos tengerpart.elég olcsón lehet apartmanokat találni,bár az idei árakat még nem tudom:-DD
Minden nyáron oda szoktunk menni ,nekem is van 2 gyerkőcöm.
Olaszorszagban van egy jo tengerparti resz, ami homokos, a hely neve Caorle. Bar itt elegge hullamzik a viz, de meg elmegy. Visoznylag kozel van Magyaro-hoz.
Bar ha en ajanlhatnek valamit, inkabb Horvato-ba menjetek (pl:Rab-szigetre, az nagyon baba-barat), ott tisztabb a viz hiszem az aramlat pont ugy megy, hogy az olasz partokra viszi a koszt.
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel
- Krumplistészta vagy krumplifőzelék segítenétek?