Okosóra típus (tudásbázis)
Pedometer app.
Tök jó!
Működik, csak stabil.
Ahogy a huawei telefonommal is működik több óra is, de s szintén huaweivel a legstabilabb.
Szerintem, ha lehet, akkor legjobb a telefonnal megegyező márkájú óra. Lehet, hogy kompatibilis más órákkal is a telefon, de nem annyira stabil, mint a sajáttal.
Ez tapasztalat.
Nekem huawei telefonom van és huawei órám. Szuperül működnek együtt. Kapcsolódnak egymáshoz rásegítés nélkül, automatikusan szinkronizálódik, stb.
A férjemnek először nem Iwatch órája volt és mindig kínlódott vele. Nehéz volt összehangolni, aztán ha volt kedve, akkor kapcsolódott az óra a telefonhoz, ha nem, akkor nem, sokszor nem történt meg még mauálisan sem a szinkronizálás, stb.
Hamarosan Iphone-ra váltok és akkor tuti, hogy órát is veszek hozzá...
Sziasztok!
Láttam a Telenornál kiírva , hogy okosóra kiárusítás van.
Gondoltam megnéztem milyen van , melyik mit tud. A annál a Hölgynél vettem a telómat is, akihez kerültem. . Kérdezte ugye Samsungom van. Mondtam igen, erre ajànlott egy Samsung Fit típusú órát. Mást nem is mutatott.
Az óra márkájának egyeznie kell a telefonom típusával? Nem csak egyszerűen Android kompatipilisnek kell lennie?
A kirakatban láttam egy Huawei típusút olcsóbb is és külsőleg is jobban tetszene. Azt persze nem tudom, hogy mit tud az a készülék a másikhoz képest.
Nyilván ilyenkor az ember többet megnézne és úgy válaaztana. Első természetesen , hogy ne legyen horror áron.
Hogy van ez a kompatibilitás végülis?
Nem döntöttem el 100% -ra az okosóra vásárlást.