Milyen okosórátok van? (beszélgetés)
Nekem Samsung Watch4 órám van, a telefont és órát ajándékba kaptam.
Ha új telefont veszek, akkor az óra miatt csak Samsung lehet? Mással összekapcsolható?
👍
Használd egészséggel!
Jó lesz!
Most néztem meg újra és véroxigén szintet is mér.
Köszönöm a válaszokat, segítséget!
Végül Honor 6-ra esett a választás, tökéletes arra,amire nekem kell.
Muszáj, hogy okos legyen? Nekem sport órám van és nagyon szeretem. Viszont semmi szükségem rá, hogy üzeneteket vagy hívást jelezzen, így "nem okos", csak aktivitás mérő.
Polar vantage M
Fitbit charge 2, négy év után most adja be a kulcsot 🙄 Apple Watch SE-t tervezek venni.
Ha főként sporthoz, alvásfigyeléshez használnám, Huawei Honor Band 5-öt vennék.
Különbséget kell tenni okosórák és teljesítménymérők között.
Okosórát nem fogsz kapni 15 ezerért.
Nekem Mi Band 5 van (korábban Mi Band 2)
"Amúgy, ha lépést, futást lemér, az nekem már bőven elég."
Ehhez tudom ajánlani a Mi Band-et.
Samsung Galaxy Watch Active
Kifejezetten női óra sporthoz. Szeretem, elégedett vagyok vele. Egyedül az a baj, hogy kétnaponta tölteni kell.
Nekem sincs és szerintem nem is lesz, mert nincsen rá szükségem. Van egy zafírüveges Casio Beside mutatós quartz karórám, ami 20 e Ft volt kb. 6 éve. Mutatja a pontos időt, napot és ennyi.
Polar Ignite.
Kifejezetten sport óra, nagyon szeretem. Használom az egész napos aktivitásfigyelésen túl futáshoz, túrázáshoz, bicajozashoz, crossfit edzéshez, illetve pár hónapja aktuálisan csak kismama pilateshez :)
Nem a 10.000 forintos kategória, de ha komolyan gondolod, komolyabban sportolsz, akkor érdemes beruházni egyszer, ha a keret engedi.
Férjemnek Polar Vantage V van, az jobb és nagyobb tudású, de egy női karra nagyon nagy.
Edzéshez mindketten felvesszük hozzá a pulzusmérő mellkas pàntot, mert a pulzust az méri rendesen. Az kb egy 20.000 forintos plusz befektetés.
Sokat gondolkodtam, hogy azt vegyek e, mert az előző huaweim elromlott 3 év után, és a huawei fit watch mellett döntöttem, mert közel annyit tud, mint az Iwatch, csak harmad annyi.
Na igen, kézmosás funkció nincs az enyémen:D
Viszont nem kell olyan gyakran tölteni az enyémet, mint az Iwatchot. A fiam másfél naponta tölti, én meg hetente.
Nekem most Polar M430-am van, de ez már a 2. óra, amit sporthoz használok.
Előtte egy Xiaomi Mi Band 4-em volt, meg voltam vele elégedve, azt már 10 ezer körül lehet kapni. Jó az applikációja is, könnyen kezelhető, futást is jól mér.
A honort azért ajánlottam, mert már sok dolgot tud, szép, jó az App-ja és szinte minden telefonnal kompatibilis.
Jó huaweihez (ő is az), samsunghoz, Iphonehoz és a Xiaomihoz is.
És ez az app kell hzzá: Huawei Health, ami magyar is.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Te milyen nevet adnál...
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?