Okosóra gyereknek, de melyik típus? (beszélgetés)
Vannak olyan, már 3G-s okosórák, amelyekkel lehet netezni, filmet nézni, nyomkövető, kezeli a hívásokat és fotózni is tud. De egy 10 évesnek mire van ebből szüksége?
Még a mobiltelefont is meggondolnám.
Tíz éves gyerek, szétszórt, sokszor telefon sincs nála.
Ezért keresek olyan ami anélkül is megy.
De ezt többször leírtam.
Nekem Huawei Band 2 pro fitness órám van. Ezen is látom az üzeneteket és azt, hogy ki küldte és ki hív.
Felvenni a hívást és válaszolni üzenetre nem tudok, de annyiból jó, hogy nem mindig hallom meg a telefoncsöngést, ha a táskámba van a telefonom.
Emellett számolja a lépéseket, mutatja az elégetett kalóriát, az alvás minőségét, a kerékpározás, edzés, futás, stb. mennyiségét.
Szuper:D
A férjem próbálkozott már olyan órákkal, amilyet szeretnél, de az olcsóbb kategóriákból egyik sem volt megfelelő, túl drágát meg nem akart. A gyerekemnek vettem egy Ipple watch S4-et a szülinapjára, de 3 nap múlva visszavitte, mert nagyon féltette:S Az is csak bizonyos távolságon belül kapcsolódott a telefonhoz, ahogy az enyém vagy a férjemé.
Én tuti nem vennék ilyen órát egy ilyen kis gyereknek...
Akkor SIM-kártyásat keresel, ami önmagában is telefon.
Azt kéne még tudni, hogy milyen a gyermek stílusa. Nem mindegy, hogy fog-e neki tetszeni.
Illetve, hogy mennyit szánsz erre az ajándékra?
Nem fogod megbánni😁
Wish-en sok fajta pànt van hozzá. Amit én rendeltem, az itthon kb. 7000, wishről postával együtt volt 2000
Sziasztok!
En Franciaorszagban elek, itt van ilyen ora, egyik marka kiwipWatch, nem tudom, hogy francia marka e vagy mashol is kaphato. Azok a szulok veszik inkabb, akik meg nem akarnak telefont venni a gyereknek. Az oranak sajat sim kartyaja van, lehet hivni, a szulok kovetni tudjak egy aplikacio segitsegevel hol a gyerek. Allitolag a gond vele a biztonsag, aki hozzaerto, ra tud kapcsolodni es be tudja merni hol a gyerek. Szoval pl egy pedofil, aki ert ezekhez a kutyukhoz be tudja merni az orat. Persze a gyartok ezt tagadjak, de tobben bebizonyitottak hogy igy van.
Úgy gondolom létezik.
Elmondása szerint társainak van ilyen, szülők tudjak hívni rajta őket pl h oda ért e edzésre .
Csak nem tudom a típusát.
Nincs náluk a telefon csak az óra.
Ilyet keresek én is.
A lentebb felsoroltak akkor működnek ha ott a mobil is.
A sportórákkal az volt a bajom, hogy olyan "bumszlik"😁
Nézegettem rengeteget, de külsőre nem tetszettek, így esett a választás a mi band 3-ra.
Nem tudod felhívni rajta, de jelzi, ha hívása, üzenete van.
Azok az órák, amelyekkel fel is tudja venni a hívást már magasabb árkategória és egy 10 évesnek nem is vennék ilyet.
Van neki telefonja de mindig a táskában van és sose lehet elérni.
Elmegy rollerezni vagy a barátnőhöz és nem lehet elérni mert hiába van telefon nála nem hallja a táska alján.
Ezért akarok neki venni egy órát.
Nem, csak kb. lépésszámláló funkciót tölt be az aktivitásmérő.
Mekkora gyereknek kell?
Megkerdezhetem mit jelent hogy aktivitás merő?
Fel tudom rajta hívni?
Kedves Fórumozók.
Unokámnak vennék ajándékba neve napjára okos órát.
Olyat szeretnék ami jó. Hallottam olyanról amit rendeltek netről de nem működött megfelelően.
Vodafon óra tapasztalat van valakinek?