OCD-vel élni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: OCD-vel élni (Jó tudni!)
13. Montmartre (válaszként erre: 12. - 0db98ba729)
okt. 24. 08:00
Aha, ismerem. Az jó, ha segít, de amúgy Te nem híztál tőle? Sokan mondják.
12. 0db98ba729 (válaszként erre: 11. - Montmartre)
okt. 18. 20:01
Igen, segít. Parnassant szedek, az egy antipszichotikum.
11. Montmartre (válaszként erre: 9. - 0db98ba729)
okt. 17. 08:50
A pánikra szedek az más tészta, szerencsére nagyon ritkán kell. Neked segít, naponta szeded? Ha nem túl indiszkrét a kérdés.
10. Montmartre (válaszként erre: 7. - Regin_a)
okt. 17. 08:48
Talált, de úgy, hogy csinált magának:) egy kis vállalkozást, remélem sikerre megy neki. Egy végtelen okos, kedves nő egyébként. Totálisan így van ahogy leírtad, nem értik és nem tudják felfogni mivel jár ez.
9. 0db98ba729
okt. 16. 22:18
Én szedek rá gyógyszert is. Kényszergondolatok és cselekvések ellen.
8. eunuch
okt. 15. 23:25
Nem gond. Mérek, számolok. Szeretem a párhuzamosokat, derékszöget. Hátrányból előny, mérnök vagyok. Nem kell mindent diagnosztizálni. Ez mai divat.
7. Regin_a (válaszként erre: 5. - Montmartre)
okt. 14. 23:17
Idézőjelbe irom, nem baj hogy kirugták
Remélhetőleg fog olyan munkahelyet találni ahol ezt tolerálják
Nekem más az állapotom, pánikbetegség. Emlékeim szerint 4 munkahelyem volt és olyan főnőkeim hogy csak áldva tudok visszagondolni rájuk
Nagyon kedves ismerősöm fia tisztaság máia Ha MENT AZ ANYJÁHOZ MAMA MÉG A FÜRDŐSZOBA FUGÁIT IS FOGKEFÉZTE, UGYANAKKOR A SRÁC vizisportot úzött szabad vizen, tó/folyó
Jó szakmája van de szabadúszó, így nem gond ez a "gond"
Az emberek elöbb segitenek egy lábatörött embernek mint akinek ilyen nyavalyája van, aki csak megértést vár , nem értik, nem tudják felfogni
6. tien (válaszként erre: 2. - Srcrss)
okt. 14. 19:25
Számolgatás,rendszerezés dettó.
5. Montmartre (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
okt. 13. 11:52
Nagyon köszönöm a hozzászólást, elnézést kérek a későbbi reakcióért. Nem baj, ha benne te jól érzed magad szerintem, hanem amikor rossz érzés vagy bajt okoz, van egy ismerősöm, őt kirúgták a munkából mert elhúzza az időt mindig ilyesmikkel és a rendszeres késésért. :(
4. srcrss (válaszként erre: 3. - Holurt Waxhton)
okt. 12. 13:33
Egyetértek. Kinek ártok azzal, hogy a boltban minden zöldségből és gyümölcsből 7 vagy 9 darabot vásárolok? :D Vagy azzal, hogy félóránként kezet mosok?
3. Holurt Waxhton (válaszként erre: 2. - Srcrss)
okt. 12. 13:17
Ebből bizonyos dolgok nálam is megvannak, szerintem mindenkiben van valami hasonló zavar, csak a foka nem mindegy. Azt nem tudom, hogy a kor előrehaladtával ez romlik, vagy javul. Azt gondolom, ezt az állapotot el kell fogadni. Amire nincs megoldás, az ellen harcolni nagyobb energia, mint elfogadni.
2. srcrss
okt. 12. 10:00
Kézmosás, számolgatás, rendszerezés megvan. :D
1. Montmartre
okt. 12. 09:35
A hivatalos meghatározás szerint az OCD jelentése: obszesszív-kompulzív zavar, rögeszmés-kényszeres zavar, hétköznapibb módon: kényszerbetegség. Egy ismert, mégis sokszor félreismert betegség.
Ugrás a teljes írásra: OCD-vel élni
Ugrás a teljes írásra: OCD-vel élni