Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nyugdíjas ajándék kedves kolleganőmnek fórum

Nyugdíjas ajándék kedves kolleganőmnek (beszélgetés)

10. BorosTyánka (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2021. jún. 18. 09:35
Pl. Szép ízléses minőségű barátság karkötő..
9. 55Judit (válaszként erre: 6. - Babyapocakban)
2021. jún. 18. 09:02
Nekem ilyen eszembe se jutott, pedig 66 éves vagyok. :)
8. libikóka (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2021. jún. 16. 16:56

A könyv mindíg jó ajándék ,de azért csak kellene tudni mi érdekli:)Milyen típus,van e valami hobby stb:))

Látatlanban,,de tényleg csak tipp,David Attenborough könyveit ajánlanám ,szinte mindenkinek érdekes.

Egy élet a bolygónkon

Ill ha szereti a természet könyveket akkor a van még több könyve is :))

7. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2021. jún. 16. 15:42

Lehet vele viccelni? Ez fontos kérdés, mert nagyon jó nyugdíjas feliratos ajándékok vannak, de alapelemük a humor. Nemrég láttam ezt a bizonyítványt például.

[link]

De ha rákeresel, hogy ajándék nyugdíjasnak, szuper dolgok vannak, pl lábtörlő "Itt egy boldog nyugdíjas lakik" felirattal, vagy ha szeret főzni, akkor vicces feliratos kötény, esetleg póló.

A könyv szerintem unalmas. Akkor van értelme, ha személyre szabott, például fotókönyv az elmúlt közös évekből.

6. babyapocakban (válaszként erre: 4. - 55Judit)
2021. jún. 16. 15:37
A címe nem túl szerencsés. Kicsit azt sugallja, nem sok nap van már hátra.
2021. jún. 16. 15:35

Sose értettem a tanácstalan ajándékozókat.

Miért nem lehet megkérdezni az illetékest: mondd mit szeretnél?Én könyvet gondoltam,van amire vágysz?

Barátnőmmel nálunk ez a szokás,most pl volt lehetősége választani: virág, édesség,gyümölcs.

2021. jún. 16. 10:58
Joel Osteen: Örülj minden napnak c. könyvét ajánlom. Ugyanis idősödő korban még inkább fontos megtartani a pozitív életszemléletünket, mert a kor előrehaladtával, könnyen kizökken ebből az ember. Ez a könyv nagy segítség akár fiataloknak is.
2021. jún. 16. 09:13
Kérdezzétek meg, mit szeretne, akkor tuti nem lehet melléfogni. A mai könyvárak mellett nem utolsó szempont hogy um, ingyen hozzájut a vágyott könyvhöz. Tőlem mindig megkérdezték a kollegák, ami jobb mint ha a saját fejük után vettek volna valamit.
2. ba7da9cfc0 (válaszként erre: 1. - Kolibri)
2021. jún. 16. 08:59
Inkább olyat vegyél, ami érdekli. Miért kellene a nyugdíjba vonulásával kapcsolatos könyv?
2021. jún. 16. 07:48
Sziasztok! Egy nagyon kedves pedagógus kolléganőm nyugdíjba megy. Szeretném egy könyvvel meglepni. Tudnátok ajánlani nekem címet, amit kimondottan erre az alkalomra ajánlanátok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook