Nyíregyházán kit ajánlanátok megbízható nőgyógyászt? (tudásbázis)
Szia!
Ez egy nehéz kérdés. Azért, mert nyilván mindenkinek megvan a legjobb orvosa. De aki nekem jó, lehet, hogy neked nem.
Én mindenesetre jó szívvel ajánlanál dr. Gál János főorvost. Tudása sokrétű, megbízható, alapos. Telefonon elérhető!(pl.:ha nem tudja felvenni,visszahív).
Kérdéseidre szívesen válaszolok!
Dr. Fábián Antal.A tudása talán neki a "legnagyobb" Nyíregyen és nagyon kedves,aranyos,megértő. Emellett alapos és odafigyel nagyon.
Én hozzá járok magánrendelése.
Ha kérdésed van,írj nyugodtan privátban. :)
Sziasztok!
Szeretnék elmenni egy alaposabb kivizsgálásra mert babát szeretnénk a férjemmel. Érdekelne hogy kit ajánlanátok? Manapság ki az aki nem csak a pénzre megy hanem alapos, megbízható és empatikus illetve ha oda kerülne a sor, hogy szülés nem hagyna bajban azzal hogy nem jön be a szülésre.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Tudna valaki Nekem Nyíregyházán nőgyógyászt javasolni, a Jósa András Kórházból?
- Ki tud ajánlani tapasztalt, megbízható nőgyógyászt Nyíregyházán, aki rendel kórházban is?
- Laparoszkópos petefészek ciszta műtéthez megbízható nőgyógyászt ajánlanátok Budapesten?
- Csepelen az SZTK-ba ajánlanátok megbízható nőgyógyászt?