Nyilt házasság vagy titkolt megcsalás (beszélgetős fórum)
Igen, jól látod, nem új keletű ez a dolog nálunk. Két éve küzdök. Meghallgatja amit mondok, de ennyi, szerintem tudja, én úgyis előteremtem, és nem mozdul. Pedig a hugom, sógorom, anyám, mindenki mondta már neki, ez így nincs jól. De kifogásokat sorakoztat fel mindig. Addig szerintem nem fogja érezni, míg a saját bőrén nem tapasztalja a helyzetet.
Mint pl. nem fizetem ki a számlákat (amit így is másodállásból fizetek), és mondjuk kikötik a villanyt, vizet, gázt... Csak akkor érezné nagy a baj. De ezzel nemcsak őt büntetném, hanem a gyerekeimet is, akiknek nem ártanék sosem, és ezért nem teszem ezt meg, és szerintem ezt ő is tudja, ezért van el.
Egyszer egyébként annyira besokalltam, hogy el akartam válni. Mondtam is neki, hogy holnap megyek a bíróságra és beadom a válópert. Na ne tudd meg, milyen lelki terrort csinált nekem aznap. Estére ment dolgozni, felhívta anyámat, üzent a barátnőmnek, meg a férjét is hívta Németországban, hogy térítsenek észhez. Anyám aznap este lejött, és védte valamiért nagyon a férjem. Az anyósomat is hívta. Így egyedül voltam kb. 6 személlyel szemben... A gyerekekkel is fenyegetett, hogy elválhatok, de ő marad a házunkban a gyerekekkel... Pedig én fizetek mindent.
A lényeg, hogy a gyerekek miatt lemondtam a válásról, de így meg nem bírom egyedül. Mindenért tartja a markát a férjem, de én teremtsem elő. Elég nehéz, és nem is tudom mi lenne már itt a megoldás, végképp nem:(
A szex fejben kezdődik el...
tehát valami csaknem klappol szellemileg?..
Te jó ég! Ez valami tudat alatti felszínre törére? :D
mály bikák=mély hibák
"mály bikák"
Mikről álmodozol te??? :D
Mondom, ekit neki! Szabad leszel, mint a madár-azt mondják...XD
Na, jó, csak viccelek.
Ha azt vesszük, hogy mivel mennyi időt töltünk együtt, vagy amúgy az életben, akkor tényleg nem is olyan fontos a jó szex. :)
Valamit sajnos nem lehet megbeszélni, a szenvedélyt nem lehet csinálni. Én nem mondom, hogy akkor nosza, ugorjunk rögtön más ágyába, de megértem, hogy csak emiatt elcsábulnak az emberek. Legjobb tudomásom szerint nem csalt meg a férjem, én nagyon jó lenne, ha ez soha nem is történne meg, ha mégis, akkorr nem szeretnék tudni róla, mert biztos piszkosul fájna. Ettől függetelenül én kicsi esélyt látok rá, hogy életem végéig hűséges lesz hozzám.
Azért, mert minden másban ő a tökéletes pasi.
És mert ő a gyermekem apja. 6 éve vagyunk együtt, ebből az első 3 évben volt olyan, hogy jó volt, de valahogy fokozatosan ment tönkre minden. Talán, ahogy én "megnyíltam előtte", ő nem tudta követni. Vagy a munka, a pénzkeresés?! Ki tudja?!
Mint írtad, az embereknek sokszor semmi sem elég. Én úgy voltam vele, hogy nekem így is jó, mert a 100%-ból 80% tökéletes... De ma már máshogy látom...