Nyelv piercing tapasztalatok. (beszélgetés)
6. encimenci
2015. ápr. 24. 21:50
köszönöm szépen mindenkinek
5. anya4005
2015. ápr. 24. 20:48
Nekem van piercing a nyelvemben,azt tanácsolom,amíg gennyes,phlogosol oldattal öblögess,amikor már nem gennyes,akkor pedig sima szájvizet használj minden este.
A nyelvedről a lepedéket pedig a fogkefével tisztítsd le (nyilván nem nagyon értél hozzá mostanában,tehát felhalmozódhatott).
4. 25800e2d09
2015. ápr. 24. 10:40
Nekem ugyan nincs de szerintem a corsodyl jó lenne.
3. encimenci
2015. ápr. 24. 10:32
szia igen hosszú szárú és kaptam öblögetöt is nincs bedagadva már csak egy nagyon picikét.nem is fáj csak a fehér nyelvem idegesít.
2. 5674644b5d
2015. ápr. 24. 09:13
Megboldogult fiatal koromban nekem is volt, de én kaptam jó tanácsokat a sráctól. Sajnos nem emlékszem a nevére, de patikában vettem fertőtlenítő öblögetőt illetve egy hétig nem volt szabad tejes dolgokat fogyasztanom.
Én bemennék a helyedben a patikába és kérnék valamit. ha nagyon eldurvulna a helyzet akkor viszont szedd ki.
Orvosi fémmel csináltátok és jóval hosszabb a szára, mint amennyi kellene hogy legyen?
1. encimenci
2015. ápr. 24. 08:45
sziasztok egy hete csináltattam nyelv piercinget.minden denben van csak nagyon fehér a nyelvem és a pc tövénél van egy kis genny.ha valakinek van pc je és tud segíteni a tapasztalatok megosztásával azt megköszönném.
További ajánlott fórumok:
- Orrpiercing tapasztalatok
- Köldök piercing áldott állapotban. Sérül-e a helye a pocak tágulásánál? Tapasztalatok és "jó tanácsok"
- Valakinek tapasztalatai a fül felső porcában lévő piercingről?(helix)
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?
- Ajakpiercing tapasztalatok
- Van valakinek spirál nyelv piercingje?