Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi lehet ez a nyelvemen? fórum

Mi lehet ez a nyelvemen? (tudásbázis)

11. pteri
2022. szept. 20. 21:53

Afta. Nekem is néha előjön, máskor meg évekig nem kínoz. A gyerekeimnek is előfordul. Immunrendszert kellene erősíteni valamivel.

Térképnyelvem is van, de az nem fáj tényleg.

2022. szept. 20. 19:01
Vitaminhiány is okozhatja. Igyekezz mindig tiszta kézzel étkezni, és ne nyúlkálj a szádba!
2022. szept. 20. 14:25
Én meg csikorgatom a fogam, és szerintem én a nyelvem harapom el, de már nem tudom... :(
2022. szept. 20. 14:23
Igen, de nekem nem magától, hanem picit csálék a fogaim, és ezért néha elharapom a szám belülről, olyankor mindig lesz ott egy afta. A nyelvemen nagyon ritkán szokott lenni.
2022. szept. 20. 14:12

Köszi.

Neked is mindig ugyanott jön ki?

2022. szept. 20. 14:06
Mondjuk az afta is lehet nagyobb kiterjedésű. De nyilván nem vagyok orvos, bár ha az lennék se hiszem hogy így látatlanban tudnám diagnosztizálni. Csak nekem is szokott aftám lenni néha, és illett rá a leírás. :-) A térképnyelvvel nincs tapasztalatom, de az internet azt írja, hogy az nem fáj, és ha igen, menj orvoshoz.
2022. szept. 20. 13:49
Rákerestem. Inkább a térképnyelvre hasonlít.
2022. szept. 20. 13:46
Keress rá a google képkeresőben, csomót kiad.
2022. szept. 20. 13:31
Köszi. De létezik, hogy olyan, mint egy harapás? Az afta nem olyan, mint egy seb?
2022. szept. 20. 13:26
Úgy hívják, hogy afta, általában ártalmatlan, csak baromira tud fájni. Gyógyszertárban lehet rá mindenféle ellenszert kapni. Kb. mindentől és az ellenkezőjétől is kijöhet, kezdve a nyálkahártya sérülésétől a bizonyos élelmiszereken és a stresszen át az immunrendszer gyengeségéig.
2022. szept. 20. 13:11
Egy éve 2-3 hetente a nyelvem jobb oldalán megjelenik egy olyan folt, mintha elharaptam volna, csíp, fáj. Pár nap múlva kiterjedtebbé válik. Olyan, mintha egy réteg lemaródna. Aztán elmúlik teljesen. Két hét, és kezdődik elölről. Mi lehet ez?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook