Van a nyelvemen egy bibi. Milyen orvohoz forduljak vele? (tudásbázis)
Igazad van.
Talán az ecsetelő stb csak idohuzas meg penzkidobas.
Szájsebészet...
Anno a nővérem egy kicsit megharapta a nyelvét, lett rajta egy seb. A háziorvos ecsetelőt adott neki rá, ami - azon kívül, hogy semmit nem javított a helyzeten - a kicsi sebből egy elfertőződött, kimart sebet csinált.
Anyu akkor elvitte szájsebészetre, ahol úgy kellett kivágni neki a sebet és összevarni.
A sebész azt mondta, ha simán kamillával öblöget, azzal többre megy. Ennyit az ecsetelőkről...
Nyilván ez szélsőséges példa, de szerintem kár házilag meg ilyen olyan praktikával nekiállni gyógyítani, amikor ez egy hozzáértő szájsebésznek 1-2 perc...
A barátnak meg az izéjét kéne levágni.
A szex másik formáját mellôzd egy ideig! :)
Akkor veszek egy szajvizet.Ha 1 het mulva se mulik el,akkor elmegyek vele orvoshoz.Ezt meg megvarom.
Baratom azt mondta h vagjam le,mondtam h dehogy vagom,hat elverezhetek meg elfertozodik.Nem vagyok en sebesz.Oke ,hogy nem nagy,de vagy vissza huzodik vagy akkor vágja le egy hozzaerto.
Értem.
Remélem a nyelvem azert megmarad.:D
A haziorvosom 40km-re van tőlem,mert most koltoztem nemregen haza es meg nem jelentkeztem ide vissza.Ezert is gondoltam ,hogy szakirányu rendelesre kellene mennem.
Volt már valakinek ilyen??Vagy mi lehet ez??
Ott lemutik??
Andi: olyan mint egy csungo szemolcs,pici feher,csak kellemetlen,meghat eddig nem is volt ilyenem.Nem tudom,hogy hogyan kerult oda.
Fogorvos vagy borgyogyasz....??
2 hete már,hogy ott van és zavar.
1kis bibi,de zavar,olyan mintha egy logo fibroma lenne.Meg sose volt ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Hova forduljak, ha a párom exe tönkre akar tenni minket, gátol a pici sétáltatásában?
- Bírósági ítélet ellenére az apa egyáltalán nem fizet gyermektartásdíjat. Hova forduljak?
- Mit tegyek, kihez forduljak?
- Leégett a házam, most hova forduljak?
- Kihez forduljak ezzel az erős szőrösödéshez és hajhullással? Lassan kopasz vagyok :(
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?