Nyáron megfázni normális dolog?Szerinted? (tudásbázis)
Bármikor meg lehet fázni, de itt már egy - két előttem szóló felvetette az allergia gondolatát. Szerintem mindenképpen vizsgáltatsd meg magad.
Ha viszked a szemed, könnyezel, ha folyik az orrod, de egyben be is dugulva, valamint, ha a torkodban is érzel viszketést, nagyobb esélyed van rá, hogy ez nem megfázás, hanem allergia.
Akkor Te inkább nem allergiás vagy?
Nagyon rossz lehet,mert én még csak egy pár napja vagyok beteg,de már elegem van! :o)
szintén "zenész" :o)
Jobbulást nekünk!
Sziasztok,
Ma reggel arra ébredtem, hogy gombóc van a torkomban, az orrom tele (pedig nem is kicsi :P ). Úgyhogy most nádházok... :)
Sziasztok!Hogy van a beteg szakasz?
Én mára még nem túl jól,lehet,hogy a tegnapi fagyi nem kellett volna?! :o)
Most ettem egy kis Vienetta-mascarpone fagyit.Szerintetek betegebb leszek?
Olyan jól esett a torkomnak! :P
Neked meg a homeopátiás szereket ajánlom, azt bártan lehet terhesség alatt szedni, mikor két éve várandós voltam a lányommal akkor is ha valami nyavajám volt homeopátiás cuccost ajánlott az orvosom és nagyon jó volt, valamint ugyan ez vontatkozik a szoptatós kismamákra is.
Az augusztusi megfázás, nem biztos, hogy megfázás, főleg ha láz nincs. Eleinte én is azt hittem, hogy meg vagyok fázva, mert éveken keresztül aug. közepe-vége felé benáthásodtam, gondoltam is, hogy még ilyen nyáron megfázni? Aztán kiderült, hogy allergia, pontosabban parlagfűallergia, mely - legalábbis nálam - teljesen olyan mint egy szimpla megfázás: orrdugulás/orrfolyás, köhögés, tüsszögés... Sajnos most is ebben a cipőben járok...
A kislányomnak viszont láza van azaz már múlóban, és mellette mandulagyulladása, de annak örülök, hogy a közérzete nagyon jó, egy kicsit nyüssz csak, de remélem hamar rendbe jön majd.
Látom sajnos vagyunk egy páran "nyári mikulások".
Ki mivel kúrálta magát?
Nálunk csak a ventillátor a "klima",de az megy szinte szünet nélkül,elviselhetetlen lenne nélküle!
váááá.....!
Jobbulást nekünk! :o)
Most kezdem a Neo Citran kúrát,remélem hamar helyre hoz!
Én is most mentem ki a náthából.Csodálkoztam is,hogy nyáron?Valahogy ez mégsem olyan, mint amikor télen vagyok náthás. Nem is szedtem semmit.
A kislányomnak meg 40 fokos láza volt júliusban,kiderűlt ,hogy kemény arcüreggyulladása van.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Kisgyerekes anyukák, nagymamák: Szerintetek normális dolog?
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Normális dolog az hogy a párom nem akar elválni az előzőtől (10 éve)
- Más házasságában is alá-fölé rendeltségi viszony van? Ez normális, elfogadott dolog? Érdemes lázadozni?